Мрежите се преобразуват във виртуализирани и облачно-базирани структуриПътуващото експо на

...
Мрежите се преобразуват във виртуализирани и облачно-базирани структуриПътуващото експо на
Коментари Харесай

Huawei показва 5G иновации на роудшоу в София

Мрежите се преобразуват във виртуализирани и облачно-базирани структури

Пътуващото експо на Huawei в София стартира на паркинга на столичния The Mall

София е измежду домакините на пътуващото експо на китайския софтуерен колос Huawei. Експо камионът отваря порти тази седмица на три места в столицата – Megapark/The Mall, Antim Tower в кв. Захарна фабрика и Бизнес парк, оповестиха от компанията.

Сред акцентите в тазгодишното „ турне “ са 5G нововъведенията, включващи към този момент демонстрираната облачна технология за мобилни мрежи CloudAir, технологията за делене на ъплинк и даунлинк трансмисии и други разработки на Huawei.

Иновациите, към този момент тествани сполучливо, ще ускорят трансформирането на мрежите във виртуализирани и облачно-базирани структури, което от основно значение за по-бързата и комплицирана мрежа от пето потомство (5G), подчертаха от Huawei.

Компанията, която е водещ снабдител на телеком съоръжение и смарт телефони в света, разкрива на роудшуото и визията си за по-добра съгласуваност: за B2B, ИТ и облачните услуги, както и за промишлеността на теснолентовия „ интернет на нещата “, движена от цифровото развиване на бизнес средата, „ умните градове “ и дигитализацията на всекидневието.

Според Huawei, бизнесът ще се разраства по-бързо и стабилно с B2C метод (бизнес – потребител), B2H метод (бизнес – хора) и видео услуги. Компанията предизвиква мрежовите снабдители да се преориентират от обичайни мрежови интервенции към интервенции, фокусирани върху потребителя.

В камиона на Huawei са изложени някои от най-новите мрежови разработки на компанията

Huawei заявява също блян да осъществя оптимално облачния изчислителен капацитет на SDN (софтуерно-дефинираните мрежи), огромните данни и интернет на нещата в името на отворени, гъвкави, устойчиви и сигурни осведомителни и информационни технологии. Такава интернет екосистема основава условия за всеобщо развиване – както на обществените институции, по този начин и на финансовите услуги, енергетиката, превоза, строителството, образованието, споделят от Huawei.

Oсвен през България, тази година роудшоуто на Huawei ще мине през още 16 страни от Централна и Източна Европа, както и през скандинавските страни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР