Мрежата се тресе от подигравки и възмущения относно акцията на

...
Мрежата се тресе от подигравки и възмущения относно акцията на
Коментари Харесай

Симеонов е отишъл в Слънчев бряг, защото местното РПУ козирува на мутрите

Мрежата се тресе от насмешки и възмущения по отношение на акцията на Валери Симеонов за затваряне на няколко мутренски диско-и-чалга-дупки в 500 000-ната скотщина "Слънчака ". Имали били право да "работят " след среднощ.

Оставям на страна дали сходна активност би трябвало да се реализира отпред с вицепремиер. Искам единствено да попитам в коя естествена страна мутрите имат право да тероризират по всевъзможен метод останалата част от популацията - в това число с мощен звук: техно, чалга, викове, мотоциклети без заглушители? Има ли някакъв ред и закон в страната, в която живеем. Всеки ли може да прави каквото си желае и когато си желае? Ама било курорт - е като е курорт, там няма ли хора, които са отишли на отмора?

Тези хора права нямат ли? Отишъл е Валери Симеонов тъй като локалното РПУ козирува на мутрите - вместо да ги управлява. Както и нашето РПУ, твоето РПУ и всички останали РПУ-та. Да нападащ някого единствено тъй като не ти харесва се назовава мотив ad hominem - и е неразрешен за сериозна полемика. Не ме интересува дали е отишъл Валери Симеонов или някой различен - отлично на него, че е отишъл! А вие оплаквайте мутрите, че им дръпнали шалтера в 2-3 часа след среднощ - с цел да могат "почиващите " да дремнат няколко часа до изгрев слънце.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР