Мрежата прегря с горещо твърдение. Според повечето хора принцеса Даяна

...
Мрежата прегря с горещо твърдение. Според повечето хора принцеса Даяна
Коментари Харесай

Мрежата прегря! Принцеса Даяна се е преродила в малката си внучка Шарлот! Тези снимки го доказват

Мрежата прегря с горещо изказване. Според множеството хора принцеса Даяна се е преродила в дребната си внучка Шарлот. Разбира се, няма нищо изненадващо, че принцеса Шарлот е като починалата си баба - в края на краищата тя й е внучка. И е разумно да се допусна, че Шарлот е наследила някои особености на лицето от баба си. Но колкото повече пораства дъщерята на принц Уилям и Кейт Мидълтън, толкоз повече приликата й с принцесата на народа става по-очевидна.

В мрежата всеобщо започнаха да се появяват снимки, доказващи плашещата аналогия сред Даяна и Шарлот, написа jenata.blitz.bg.

„ Знам, че мнозина ще спорят и ще кажат, че Шарлът не наподобява на Даяна, само че доказателството, че има огромна аналогия сред двете, е явна ”, безапелационни са потребителите.





Освен това почитателите на кралското семейство даже сътвориха профил в Instagram, наименуван „ Шарлот и Даяна вечно ”, където разгласяват фотоси на две принцеси.

„ Тя има очите на Диана ”; „ Това е дребната Диана! ”; „ Идентични са! ”; „ Прераждането на Даяна в Шарлот е реалност ” – гласят множеството мнения в интернет мрежата.









Не всички обаче са съгласни, че Шарлот е копие на Диана. Някои я виждат като малко въплъщение на майка й Кейт Мидълтън, други споделят, че тя наподобява на другата й баба - Карол Мидълтън, до момента в който други упорстват, че тя пък е одрала кожата на кралица Елизабет II, че дори и на татко й принц Уилям.







Я съгласно вас на кого наподобява дребната принцеса Шарлот? Споделете в мненията! / jenata.blitz.bg





 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР