Мрежата от звездни посланици на най-голямата доброволческа инициатива у нас

...
Мрежата от звездни посланици на най-голямата доброволческа инициатива у нас
Коментари Харесай

Владимир Николов се присъедини към инициативата „Да изчистим България заедно”

Мрежата от звездни посланици на най-голямата доброволческа самодейност у нас – „ Да почистим България заедно” се разраства. Към тима се причислява и някогашният капитан на националния тим по волейбол Владимир Николов.

За да станете и вие част от тима – включете се в акцията „ Да почистим България дружно “ на 15 септември, когато 150 страни с милиони доброволци ще чистят дружно в Световния ден на почистването.

“Аз считам, че всички би трябвало да се грижим за работното си място, за личната си страна, по този начин както се грижим за личния си дом. За страдание, виждам, че доста хора не го вършат и тези, които можем да отделим част от времето си, няма нищо неприятно да го създадем. Особено ме нервира, когато по светофари, пътища и автомагистрали видя някой да си отвори прозореца и да си изхвърли било то цигара, било то кофичка от кисело мляко. Алергия получавам от тези работи, тъй че напъните в тази посока не са непотребни.

Аз персонално считам, че хората, които не им пука в каква кочина живеят са по-малко, само че имаме потребност от такива акции, с цел да насърчаваме вярното мислене и развиването. Най-добрият вид е не да се чисти повече, а да не се цапа. И това идва от фамилията. Най-малко нечисто е в планината, защото хората, които я посещават, са по-извисени, по-културни, по-развити. Те са осъзнали потребността да бъдат свързани с природата и в общи линии те пазят доста повече. Опитвам се да дисциплинирам моите деца в това, че ние сме България и ние сме виновни за всяка педя земя от нашата страна.

Бих желал да приканя всеки един човек да излезе на открито пред блока, пред дома си и да вземе един отпадък, който не е сътворил той”, съобщи Владимир Николов през камерата на “Тази сутрин”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР