Мрежата на Shiba Inu [SHIB] се разрасна значително по време

...
Мрежата на Shiba Inu [SHIB] се разрасна значително по време
Коментари Харесай

Прогноза за‌ цената на Shiba Inu за следващата седмица

Мрежата на Shiba Inu [SHIB] се разрасна доста по време на сегашния скок на интензивността на криптовалутите.

Макар че огромното внимание постоянно се концентрира върху съмненията на цените, значимо е да се означи забележителният прогрес, реализиран в главната инфраструктура на мрежата. Едно от забележителните достижения се следи в Shibarium, където общият брой на преводите към този момент надвишава 400 милиона, съпроводени от обща заключена стойност (TVL), надхвърляща $1 милион $. Тези статистически данни акцентират възходящия интерес към и потреблението на екосистемата Shiba Inu .

На 5 март SHIB претърпя незабравим скок, изтласквайки цената си над $0.00004, което съответства с достигането на TVL на Shibarium до $2.25 милиона, съгласно отчетите на DeFiLlama. Въпреки това, както е всекидневно за волатилните пазари, съмненията са предстоящи. В момента SHIB се търгува на цена от $0.00003106, отбелязвайки 16% спад за деня. Въпреки това активът е отбелязал впечатляващо нарастване от 125% през последната седмица.

С взор напред към средата на март, прозренията на крипто специалисти и платформи като Changelly дават известна вероятност за евентуалните ценови придвижвания. Въз основа на исторически данни от началото на 2023 година специалистите предвиждат междинен курс на SHIB от $0.0000393 до март 2024 година, като минималните и оптималните цени се правят оценка надлежно на $0.0000349 и $0.0000437.

Анализът на Changelly съответствува с тази прогноза, като допуска възходяща наклонност за SHIB, водеща доникъде на март, с евентуален връх от $0.00003903, което съставлява 16% нарастване по отношение на настоящите равнища.

“Отвъд елементарните спекулации с цената, пътят на Shiba Inu се характеризира с непрекъсната еволюция, в това число старания за възстановяване на нейната екосистема и полза. Shibarium, да вземем за пример, играе основна роля в улеснението на децентрализираните финансови действия (DeFi) в границите на мрежата Shiba Inu, като предлага на потребителите разнообразни благоприятни условия за финансови услуги.

==

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР