Мрежата на Dogecoin (DOGE) отбеляза бързо увеличение на броя на

...
Мрежата на Dogecoin (DOGE) отбеляза бързо увеличение на броя на
Коментари Харесай

Dogecoin адресите достигат нови рекорди – каква е причината?

Мрежата на Dogecoin (DOGE) означи бързо нарастване на броя на неотдавна основаните адреси, което поражда очаквания за надлежно повишаване на цената на меме монетата.

Крипто анализаторът Али Мартинез показа информация от IntoTheBlock, като акцентира новия стадий, реализиран на 29 януари. Експертът уточни още, че внезапното повишаване на новите адреси се е покачило с повече от 1,100% единствено през последната седмица, като сега общият им брой е над 247,240 адреса.

Възниква въпросът: Може ли този скок на новите адреси да предвещава сходна траектория в цената на меме монетата?

Тези монети се трансфораха в обособен и преуспяващ сегмент на пазара на цифрови активи, макар продължаващите диспути по отношение на практическата им функционалност. През последните няколко години тяхната известност несъмнено набъбна. Въпреки вялото начало на 2024 година на по-широкия крипто пазар, водещата меме монета сложи нов връх.

Бързото нарастване на основаните адреси евентуално се дължи на консолидираното на технологията Ordinals. Тази технология дава опция на потребителите в мрежата Dogecoin да търгуват с незаменяеми токени (NFT), употребявайки стандарта DRC-20 за търговия с NFT токени, деноминирани в Dogecoin ( DOGE ).

Положително е, че основаването на нови адреси провокира оптимизъм, с вярата, че този скок може да означи началото на нова бича наклонност.

Този оптимизъм може евентуално да окаже позитивно влияние върху общата стойност на DOGE, предизвиквайки възходяща наклонност.

Очаква се притокът на нови адреси да окаже въздействие върху общата стойност на токена, даже и въздействието да не се отрази незабавно в настоящите данни.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР