Мрежата е в ужас! Всички се дивят на това полукуче

...
Мрежата е в ужас! Всички се дивят на това полукуче
Коментари Харесай

Ужасяващ звяр броди и напада безмилостно край аржентински град

Мрежата е в смут! Всички се дивят на това полукуче - получовек, което атакува грубо (ВИДЕО)

Ужасяващо видео, запечатало застрашителен звяр, набира все по-голяма известност в интернет. На фрагментите се вижда необичайно създание, което не може да бъде оприличено на нито един от известните на науката скотски типове, оповестява съветската телевизия ren.tv.

Видеото е направено в аржентински град, в провинция Санта Фе, където локалните поданици от няколко седмици живеят в боязън и смут.

Те пробват странното създание като получовек-полукуче, което броди из покрайнините на града, а няколко пъти даже е било видяно да обикаля из улиците.

Шокиращото видео, което се появи в мрежата, е запечатало страховита сцена със звяра, който атакува друго куче по време на разходка в гората. На фрагментите се вижда още и ожесточената битка сред двете животни.

Според английския таблоид Daily Star, странното творение ужасява жителите на градчето, които описват, по какъв начин то към този момент е ликвидирало други две кучета - немска овчарка и питбул. Безмилостното им ликвидиране е станало преди към два месеца измежду нощ на една от улиците на града.

Тогава се появиха и първите фотоси на звяра, направени от незнаен гражданин.

На тях се вижда, че формата на тялото му е доста необикновена и не наподобява на нищо познато. То несъмнено не е човек, само че сигурно не е принадлежи към познатите ни породи кучета. Местните поданици го назовават получовек-полукуче, а съгласно описанията им то наподобява на нещо като камила със мощни и здрави лапи, дълъг врат и дребна глава с мощни челюсти, които с едно ухапване могат да прекършат кост.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР