Мрежата буквално гърми, а под ударите на потребителите в социалната

...
Мрежата буквално гърми, а под ударите на потребителите в социалната
Коментари Харесай

Уличиха Теа и Наум в измама за куп пари

Мрежата безусловно гърми, а под ударите на потребителите в обществената мрежа попаднаха Теа и Наум Шопови.

Любимците онлайн обаче си завоюваха безусловно дъжд от виртуални патрони, като бяха уличени в грандиозна машинация.

Инфлуенсърите се препитават главно с реклами и наличие онлайн, като Наум въпреки всичко един път в годината се подвизава и като водещ на предаването „ Ергенът “.

Оказва се обаче, че главното им занятие е компрометирано, а това елементарно може да се назова светската бомба на годината.

Потребителка в „ ТикТок “ твърди, че Теа реакламира телефон с марка „ Самсунг “, с който прави всичките си професионални фотоси и употребява единствено него. Уви обаче, девойката е забелязала, че Шопова употребява емотикони, които не са налични за системата „ Андроид “. Както на всички е известно, точно това е операционната система, която е пригодена към „ Самсунг “.

Въпросните емотиконки съществуват обаче в друга операционна система – iOS, която пък е основана за Iphone. Именно по този начин тиктокърката разкрива, че очевидно Теа лъже потребителите, че употребява нещо, просто с цел да го популяризира и пробута на тях.

„ Т.е. ти ни лъжеш. Да разбирам ли, че на следващия ден като кажеш, че използваш даден крем, ти използваш напълно различен и ни лъжеш? Да го разбирам ли това, Теа? “, пита потребителката.

Коментарите под видеото изобилстват, като всеобщо хората скачат на Наум и Теа:

За страдание поради такива инфлуенсъри, когато някои популяризира нещо в действителност качествено, хората нямат доверие, тъй като към този момент са го изгубили. Права си

Сега ще кажат, че фотосите са стари…

а положително утро, в този момент ли разбрахте че лъжат

И след това приказват във видеата си по какъв начин те в никакъв случай не биха рекламирали нещо, което не харесват или не употребяват. Айде апелирам ти се!

Това са номерата на всички инфлуенсъри, за какво чак в този момент го забелязвате

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР