Мрежа за видеонаблюдение ще бъде изградена на двете незаконни сметища,

...
Мрежа за видеонаблюдение ще бъде изградена на двете незаконни сметища,
Коментари Харесай

Петър Паунов, кмет на Кюстендил: Изграждаме видеонаблюдение на незаконните сметища

Мрежа за видеонаблюдение ще бъде построена на двете противозаконни сметища, съобщи на конференция през днешния ден, кметът на община Кюстендил - Петър Паунов.
На двете противозаконни сметища - сред с. Багренци и с. Граница и сметището сред селата Ръждавица и Стенско следва да бъде построен видео надзор, който да предотврати противозаконното и нерегламентирано изхвърляне на отпадъци в двете местности.
" Сърдечно благодаря на всички жители, които се включиха в акцията по разчистване. Участниците бяха повече от 100 индивида и дружно с тях успяхме да почистим голяма част от града и покрайнините. Два тона и половина отпадък изчистихме единствено под моста на плажа. Това е обединен град! ", съобщи кметът след акция по разчистване в града.
150 тона отпадък е измит от сметището м/у селата Багренци и Граница и предстоят съществени наказания за всеки, който нерегламентирано изхвъря своите боклуци. С монтирането на видеонаблюдение се чака да се предотврати бъдещото струпване на местностите с отпадъци и боклуци.
Акциите за разчистване ще продължат в дребните обитаеми места. Кметът на Кюстендил прикани всеки, който има опция да се включи в благотворителната акция за Тони Костов и предложения всички кюстендилци на Велики Вторник от 18:00ч. в ХГ " Владимир Димитров - Майстора ", когато ще стартира благотворителния концерт за кюстендилеца Тони Костов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР