Мръсната машина може и трябва да бъде спряна. Така рапърът

...
Мръсната машина може и трябва да бъде спряна. Така рапърът
Коментари Харесай

Ицо Хазарта избухна: Мръсната машина трябва да бъде спряна

Мръсната машина може и би трябвало да бъде спряна. Така рапърът и народен представител от Продължаваме промяната Христо Петров изригна против опита, както се твърди от последните дни, за съставянето на нова коалиция на статуквото посредством връщането на хартиените бюлетини сред ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

" Измина първият месец на новия Парламент. Подхождам към работата си отговорно и хубавото е, че това носи резултати. На днешния ден желаех да дам доклад за свършеното от мен и сътрудниците ми - за законопроектите, които внесохме и приехме, както и за резултатите от битката ми за възстановяване на живота на децата в ЦНСТ. Вместо това събитията ме принуждават да направя нещо друго ", написа Ицо Хазарта. И прецизира прелюдията към съждението си: 

" Част от народните представители се подиграват извънредно гадно и безочливо с моя народ. Опитват се безусловно нелегално да трансформират разпоредбите за гласоподаване и да фалшифицират резултатите от всички последващи избори. Бързината, с която пробват да го създадат е показателна за желанията им.
Да се присмиваш и да подценяваш опциите на няколко милиона българи е отвратителна безочливост. Да се изплюеш в лицата на над един милион българи в чужбина (след като си ги изгонил оттук) е закононарушение.

Като депутат моят дълг в Парламента е да застана против тази безочливост. Като човек и като българин - да отида през днешния ден в 18:30 часа на митинга пред Народното събрание ", даде поръчка създателят. 

А тази вечер се чакат масирани демонстрации против коалиция " Хартия ".
ТЕМА преди 24 часа 1852 преди 2 дни 4094 преди 2 дни 3317
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР