Мръсна жега. Прах се вдига по централните софийски улици, а

Мръсна жега. Прах се вдига по централните софийски улици, а ...

Емил Каменов скочи да бие Силвия Петкова, а фолкаджийка я... СНИМКИ.


Мръсна жега. Прах се вдига по централните софийски улици, а риалити звездата Емил Каменов паркира черния си джип неправилно. Едрото момче от Монтана, което редовият зрител помни още от риалити предаването „Къртицата“, получи забележка не от кого да е, а от актрисата Силвия Петкова.


Актрисата Силвия Петкова

В отговор красавицата бе блъсната от здравеняка и се свлече на земята, съобщава в. „Монитор“.

За щастие не става въпрос за истинска свада, а за сцена от новия български сериал „Пътят на честта“. Заради снимките вчера бяха забранени престоят и паркирането на пътни превозни средства на столичните улици „Врабча“ и „Дунав“, които се превърнаха в декор на историята.В продукцията Петкова слага жълта жилетка на служителка от центъра за Градска мобилност, а Каменов ще се появи на екран в ролята на мутра.

Малко преди заснемането на тази сцена, подобна се разигра около храм-паметника „Свети Александър Невски“. В нея героинята на звездата от „Революция Z” изпадна в конфронтация „с жена тип фолкаджийка“.Сюжетът на драмата ще проследи премеждията на Кера (Петкова), която се опитва да си стъпи на краката след убийството на съпруга си. Тя и малкият ѝ син Мартин (Александър Спиров) тръгват от Царево към София, като миграцията от малкия към големия град ще е преплетена с контрастни емоции между любовта и омразата, истината и лъжата, честта и предателствата.

Сред основните теми е и трансформацията на организираната престъпност от 90-те години в „чист бизнес“.

Актьорът Ивайло Захариев също може да се похвали с главна роля в проекта. Симеон Лютаков ще се разходи с куфарчето на адвокат, а Веселин Плачков ще блесне в ново амплоа, като засега не се издават подробности около образа му.

В „Пътят на честта“ с участие ще се разпишат още Галя Александрова, Любомир Петкашев, Благовест Благоев, Марияна Миланова, София Маринкова, Гергана Данданова и други.

„Смятам, че сериалът ще помогне на много зрители да намерят пътя, особено на младите, защото да отстояваш честта си, да отстояваш принципите си всъщност е едно от най-важните неща в живота.

Много ми се иска чрез филма да покажем, че тези неща все още са живи, че те съществуват и че си струва човек да се бори за тях“, коментира наскоро продуцентът Магърдич Халваджиян.

Върху драматичната продукция работят четирима режисьори - Виктор Божинов, Димитър Коцев-Шошо, Александър Косев и Зоран Петровски (половинката на главната актриса Силвия Петкова, с която имат син - Сива). Сценарият е поверен на творческия тандем Милена Фучеджиева и Елена Иванова, които се вдъхновяват от истинска история.

Поредицата ще се завърти в ефира на Нова телевизия през септември.

Източник: blitz.bg