Мръсна и кална война, така заместник-главният прокурор Борислав Сарафов определи

...
Мръсна и кална война, така заместник-главният прокурор Борислав Сарафов определи
Коментари Харесай

Сарафов: Срещу мен се води мръсна и кална война

Мръсна и кална война, по този начин заместник-главният прокурор Борислав Сарафов дефинира оповестените фотоси, на които се вижда, че е с Петьо Петров, по прочут като Пепи Еврото. По думите на Сарафов тези фотоси са от време, в което е трябвало да се види с основният прокурор Иван Гешев.

За въпросните фотоси Сарафов изясни още:

„ Те са направени посредством частно външно наблюдаване, което е нелегално, добави той и разясни, че точно Гешев разполага с такава наблюдаване. „ Тогава, преди 3 години, още се пробвах да подкрепям естествени, човешки връзки. Иван Гешев искаше да се забележим и трябваше там в този ресторант „ Осемте джужджета “ да го създадем. Той не пристигна. Подозирам всичко е направено с тази цел, да бъда сниман “.

Той посочи кой е направил снимането:

„ Снимките са направени от частното външно наблюдаване – незаконна и нерегламентирана конструкция, която се управлява оперативно от господин Стефчо Банков, някогашен началник на „ Вътрешна сигурност “ в Министерство на вътрешните работи, уволнен от Бойко Рашков, и сега е прокурорски асистент към Иван Гешев. Той организира такива дейности, управлява явно някакви хора, които организират нерегламентирано видео- и фотозаснемане. Иван Гешев разполага с частно външно наблюдаване, и точно те вършат тези записи, – това е скандално, само че е правилно “.

По думите му е ясно кой натиска „ ентъра “.

„ Снимките се появиха, откакто стана ясно, че ще съм посетител в предаването „ 120 минути “, изясни още Сарафов. „ Иван Гешев разполага с частно външно наблюдаване, това е скандално. Той сподели, че има над 150 записа, очевидно той натиска на „ ентъра “ и пуска записи в подобаващия миг, както споделих – тези фотоси излязоха в деня на присъединяване ми във вашето предаване “, добави зам.-главният прокурор.

По думите му основният прокурор Иван Гешев постоянно е ходил в ресторант „ Осемте джуджета “, много по-често от него и е имал близки връзки с Петьо Петков – Еврото.

„ Аз нямам никакво касателство с проблема „ Осемте джуджета “, сподели още Борислав Сарафов.

Той изясни, че е мотив за терзание това, че някой следи него, жена му и дребния му наследник. Затова и му е била нужна защита.

„ Аз съм този, който първи подава сигнал срещу Иван Гешев. За разлика от него, тъй като той се уличи във връзки с политици, аз не подкрепям никакви връзки с политици “, съобщи още Сарафов.

Етикети: ГешевпрокуратураСарафов
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР