Мръсен договор прецаква Антония Петрова при развод. Мис България 2009

...
Мръсен договор прецаква Антония Петрова при развод. Мис България 2009
Коментари Харесай

Мъжът на Антония Петрова я държи с мръсен договор

Мръсен контракт прецаква Антония Петрова при бракоразвод. Мис България 2009 няма да получи нищо при анулиране на брака си с Ивайло Батинков. Бизнесменът добре се е подсигурил, като присъединил уговорка в предбрачния контракт, съгласно която Антония няма право на дял от бизнеса му, твърди "Галерия ".

Петрова не можела да предявява и имотни искания, а ако причина за развода е невярност от нейна страна – миската нямала да получи даже минимална прехрана. Ако пък отговорен за раздялата е Батинков, Антония ще се радва на прилична месечна сума. Това е и единственият позитив, който съумяла да си извоюва.

Антония снима бременността си

View this post on Instagram
A post shared by Antonia Petrova Batinkova (@antonia_petrova_batinkova) on Dec 28, 2018 at 11:24pm PST

В началото Петрова не била съгласна с контракта, защото е направен напълно в интерес на младоженеца. Батинков обаче бил корав в позициите си и в последна сметка миската отстъпила. „ Сватбата към този момент беше оповестена, Ивайло я сложи пред приключен факт. И на всичкото от горната страна беше към този момент бременна.

Тоца преследва брачна половинка си

Нямаше избор, трябваше да подпише, само че той несъмнено постъпи доста мръсно “, възмущават се нейни приятелки. Според тях Батинков бил подкокоросан от родителите си, които въобще не харесват Антония. От самото начало те считали, че миската е златотърсачка и е с Ивайло единствено поради парите му. Още повече че Петрова към този момент има един бракоразвод зад тила си, след който някогашният й брачен партньор Александър Бередин бе опустошен. Според осведомени, Антония го ошушкала близо 10 милиона $ и неслучайно след развода руснакът се пропил.

Родителите на Батинков считали, че снаха им ще приложи същата скица и на сина им, поставяйки го пред банкрут. След подписването на предбрачния контракт Антония Петрова сигурно не мисли за бракоразвод.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР