Мрачно и брутално фентъзи за - така е определен романът

...
Мрачно и брутално фентъзи за - така е определен романът
Коментари Харесай

Тронът на Алкирия - когато Богдан Русев отново е Робърт Блонд

Мрачно и брутално фентъзи за - по този начин е избран романът " Тронът на Алкирия " от Богдан Русев. Или би трябвало да кажем Робърт Блонд? Кой в действителност написа тази книга?

Ако сте били почитатели на книгите-игри, когато те бяха в своята " златна епоха ", то сигурно знаете, че Робърт Блонд е креативния псевдоним на писателя, който по-късно стартира да издава различен тип литература, към този момент под същинското си име - Богдан Русев.
 Регистрацията на украинците: бърза, смела, неефективна 12 май 2022 | „ Ние сме номер едно в Европа по регистрация на украински бежанци “. За това се похвали министърът на нововъведенията...
" Тронът на Алкирия " стартира там, където приключва разказът в именитата книга-игра " Принцът на Алкирия " (една от най-популярните в жанра отпреди 30 години) и ще потопи читателя в свят на черни и бели магове, приказен екшън и мистериозни убийци с кожени маски. Русев основава богато нюансирана и безмилостно добра история, в която заплахите дебнат на всички места, героите са многопластови, а борбата за властта е жестока.

" Написах първата си книга преди 30 години. Бях на 16 ", споделя Русев от персоналния си профил във " Facebook " и продължава: " Казваше се " Варварският господ " и беше книга-игра – гротескно известен род при започване на 90-те, за който от българските създатели се изискваше да имат псевдоними (моят беше Робърт Блонд). Беше толкоз сполучлива, че последва продължението " Принцът на Алкирия " – една от най-продаваните книги-игри и до през днешния ден. "



Премиерата на романа беше тази седмица в емблематичния клуб " Строежа ", където създателят предложения другари и фенове на. Освен него в представянето взе участие и журналистът и водещ Драгомир Симеонов, който добре познава изкуството на книгите-игри и света на фентъзито.

Благодаря на всички, с които изпратихме " Тронът на Алкирия " на нейния триумфален поход в книжарниците и на ciela.bg.
Posted by on

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР