Мрачните новини за тежки контузии в лагера на Ливърпул не

...
Мрачните новини за тежки контузии в лагера на Ливърпул не
Коментари Харесай

Тежките контузии в Ливърпул продължават

Мрачните вести за тежки травми в лагера на Ливърпул не секват. Според последните информации капитанът на първенците Джордан Хендерсън може да бъде отвън игра за 12 седмици, което слага под въпрос даже възможностите му да взе участие на Евро 2020.

Халфът получи контузия по време на дербито с Евертън през уикенда. Хендерсън към този момент е минал обзор на скенер, а формалните резултати се чакат по-късно през днешния ден. Според " Сън " и " Мирър " британският национал по всяка възможност ще би трябвало да се подложи на интервенция, което значи, че той няма да може да тренира до края на май. Англия стартира присъединяване си на Европейското състезание на 13 юни.

Съществува и оптимистичен сюжет, съгласно който интервенцията няма да е наложителна. В този случай Хендо ще пропусне най-малко идващите шест мача в Премиър лийг плюс реванша от осминафиналите на Шампионската лига против Република България Лайпциг.

До момента към този момент трима играчи на Ливърпул са отписани до края на сезона - Вирджил ван Дайк, Джо Гомес и Жоел Матип.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР