Mo’Horizons, Koza Mostra, Стефан Вълдобрев с Обичайните заподозрени, ONYX, Hayes&Y,

...
Mo’Horizons, Koza Mostra, Стефан Вълдобрев с Обичайните заподозрени, ONYX, Hayes&Y,
Коментари Харесай

Mo’Horizons, Koza Mostra, Стефан Вълдобрев с Обичайните заподозрени, ONYX, Hayes&Y и Mark Foggo`s skasters през лятото в Маймунарника

Mo’Horizons, Koza Mostra, Стефан Вълдобрев с Обичайните обвинени, ONYX, Hayes&Y, Mark Foggo`s skasters и още куп страхотни банди и разнородни събития чакат гостите на паметния клуб “Маймунарника ” това лято! На хладина под дърветата в парка, място за среща и развлечение ще намерят почитатели на разнообразни музикални стилове, дребни, огромни и още по-големи купонджии обединени от пристрастеността да се забавляват под намерено небе. През юли, август и септември програмата на клуба включва дневни музикални събития, пазари, тематични празненства, old school и реге вечери, анекдот дуели и какво ли още не, а множеството от тях са с вход свободен!
Всяка седмица от началото на юни по концепция на “Маймунарника ” тече единствена по рода си поредност от концерти със заглавие SUMMER DISTORTION – сцена за самостоятелна музика ” . Веднъж седмично SUMMER DISTORTION поддържа, дава опция и сцена за изява на самостоятелни български музиканти и некомерсиални групи, някои от които стъпват за първи път на професионална сцена. Събитието е тематично всякога и в една вечер събира близки по жанр банди. Входът е свободен. Подробности по програмата и участниците в SUMMER DISTORTION можете да намерите на страницата на Маймунарника във фейсбук ТУК, a идващите издания са на 9 юли (с The Black Swells, Maze Hunters, The Dead Captain), 17, 24 и 30 юли (участниците за тези дати ще бъдат оповестени скоро).
A ето и най-горещите идни концерти от лятната стратегия:
Утре вечер, 5 юли , немската бразилектро групировка Mo’Horizons идва в София за извънредно live шоу в клуб “Маймунарника ”! Обичаното дуо е добре познато по света и у нас и напълно разумно сме в очакване да отпием чудесно уравновесен коктейл от bossa nova, funk, soul, latino и electro. Именно с този необикновен микс от стилове, въздействия и страховит усет Mo’Horizons влизат в историята на международната музика, където са шлагерите им “Yes Baby Yes ”, “Foto Viva ” и доста други. В петък вечер ще се отдадем на музиката за душата, а началото е в 21.00 ч. Билети към момента се намират в системата на Eventim.bg (тук) или на място.
Следващата седмица, на 11 юли идва една от най-подходящите за сцената на “Маймунарника ” балкан-ска тайфа - Koza Mostra ! Те са цялостни с сила, която превзема още с първите акомпанименти. След присъединяване си в “Евровизия ” 2013, групата съумя да се трансформира в една от най-известните и обичани балкан-ска банди в   Европа. Музиката им е елегантна комбинация от разнообразни стилове - ска,  рок, пънк, инди и обичайната гръцка музика и с лекост прекосява всевъзможни граници. Концертите им онлайн са същински възторг, а шесторката към този момент няма самообладание за следващата си среща с родната аудитория! Билети има в системата на еventim.bg (тук), а можете да закупите и на място.
На 18 юли на сцената ще стъпят Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени , които знаят най-добре по какъв начин да забавляват дребни и огромни! Не инцидентно бандата не се стопира през последните две-три години и безусловно справедливо не стопира да се радват на всенародната обич!

На 25 юли е време на сцената да се качи американската хардкор хип-хоп тайфа ONYX ! Това ще е следващото посещаване на Sticky Fingaz и Fredro Starr на наша територия и първото след излизане на посдният им осми по ред албум “100 Mad ”, който се появи на 31 май тази година. През годините ONYX са неуморни, издавайки редица взаимни и солови планове, придържайки се към познатият хардкор жанр и любовта на почитателите си.
В края на август обичаната ни българска група зад граница - Hayes&Y ще показа новото си EP “safeplace ” с обичайно огромен концерт – този път в “Маймунарника ”. В последните години момчетата се подвизават в Лондон, само че не пропущат опция за среща с българските си почитатели. Концертите им са същински празник и сме сигурни, че и 24 август ще се трансформира в подобен. В продажба са лимитирано количество билети на цена от 10 лева,след изчерпването им ще бъдат по 15 лева, а на място – 20 лева Билети за това събитие се продават в bilet.bg (тук).

Mark Foggo`s skasters е измежду най-известните ска банди в света, a надали има човек, кoйто да не е припявал на вселенският му шлагер “Hashish from Amsterdam ”.
Емблематичният Mark Foggo ще дойде в София с чисто нов албум - “Ska Pig Returns ”, за който споделя: “След повече от 3000 шоуто до в този момент – това е единствено началото!!!! ” На 12 септември наред с новите, чакаме и всички най-яки остарели шлагери на бандата, а с Mark Foggo’s skasters -  градусът на въодушевление е обезпечен!
Билети за това и всички събития на “Маймунарника ” се продават на www.eventim.bg и още в Билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец ”, книжарници Ориндж, бензиностанции ОМВ и други. Билети (ако към момента има) ще се продават и на място на входа на клуба.
Следете програмата на събитията ТУК и елате онлайн - на сянка и хладина в “Маймунарника ”
A довечера (4 юли) ще сме с Ревю, Kottarashky and the rain dogs и Мерудия. Началото е в 20.00 ч
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР