Мозъкът се опитва трескаво да диктува чрез кратки видения нашите

...
Мозъкът се опитва трескаво да диктува чрез кратки видения нашите
Коментари Харесай

Важно е да знаеш! Това са 10 закодирани съобщения, които сънищата ви пращат! Винаги когато сънуваш това трябва да знаеш, че

Мозъкът се пробва трескаво да диктува посредством къси видения нашите страсти. Тревожността или щастието могат да трансформират метода, по който спим. От нас зависи да ги осъзнаем.
Ето и 10 признака, които не трябва да подценяваме, в случай че ги забележим в сънищата си!1. Летене
Сънищата, свързани с хвърчене, символизират постигането на упоритостите ни. На къде отиваме? Как се оправяме? Имаме ли проблеми в живота? Най-често, когато сънуваме, че летим, това значи, че имаме воля да реализираме фантазиите си и да бъдем свободни.
2. Вода
Когато сънуваме вода, това най-често отразява прочувственото положение на мозъка ни. Водата значи непорочност. Да сънувате вода е огромен знак. Този сън най-често значи ново начало, защото водата измива всичко.
3. Зъби
Сънищата за зъби в реалност са доста чести. Не всички сънища за зъби обаче имат отрицателни аспекти и са свързани със гибел. Ваденето на зъб, да вземем за пример значи, че тежките интервали в живота ви са към края си. Ако сънувате прогнил зъб, това значи, че криете надълбоко в себе си боязън и паники. Падането на зъб не всеки пък значи гибел. Сънищата с падащи зъби могат да значат и липса на реципрочност в една връзка, боязън от загуба или скрити неистини.
4. Смърт
Сънищата, в които някой умира, символизират завършек на нещо. Може да значи и тежък удар по егото, а също и стрес и яд в действителния живот. Не забравяте, че гибелта на една концепция, разрешава раждането на нова. Смъртта в сънищата ни може да значи също, че ни чакат огромни прочувствени проблеми.
5. Бременност
Сънищата, свързани с бременност, символизират напредък и развиване. Те може да ви насочват към нови планове.
6. Къща
Сънищата, в които сънувате къщи, символизират другите аспекти на личността. В взаимозависимост от типа на къщата има разнообразни интерпретации, само че най-често те значат избавление и комфорт. Таванът на къщите значат заровени мемоари, а мазетата подсъзнателна вътрешен глас.
7. Пари
Сънищата, свързани с пари, най-често отразяват нашия шансове това по какъв начин възприемаме себе си. Ако сънуваме, че печелим от лотарията, това би могло да значи смяна в метода ни на живот, до момента в който в случай че сънувате, че давате пари, това може би значи, че се страхувате от загуба. Най-често, когато сънуваме пари, то този сън се отнася до персоналното ни разбиране на благосъстоянието и благоденствието в живота ни.
8. Изневяра
Сънувате ли невярност, то това значи потиснати или неизразени полови стремежи и пориви. Тези сънища постоянно значат боязън от занемаряване, ни и размирни персонални връзки с околните.
9. Пожар
Сънищата за пожари могат да имат няколко значени според от подтекста на съня. Ако видите огън на разстояние, то това символизира желанието ви за смяна. Ако обаче огънят е близо, то това значи, че се замесвате в рискови действия. Ако пък сънувате, че палите огън, това символизира яд, който сте потиснали.
10. Голота
Голите сънища са постоянно срещани. Те най-често символизират страха ни да не се изложим. Ако в сънят ви някой е гол, това предсказва извънбрачна връзка, а може би и загуба на почитание.

 

Канал3

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР