Моята роля във VIP Brother 2017 е да бъда себе

...
Моята роля във VIP Brother 2017 е да бъда себе
Коментари Харесай

Миглена Ангелова ще е третият водещ в най-любовния сезон на VIP Brother

„ Моята роля във VIP Brother 2017 е да бъда себе си. Откакто съм на екран, аз не играя, не чета непознати думи, не пресъздавам непознати въпроси. Вече повече от 22 години сама изследвам всичко, което разисквам и се интересувам персонално какво се случва пред очите ми с хората, които следя и с които беседвам. Накратко - това е смисълът на ролята ми, както в специалността, по този начин и в живота ми. Това ще върша и във формата. Big Brother е обрисувал рамките, изяснили сме разпоредбите, тъй като този формат има значими правила, които го вършат подобен, какъвто е, само че наличието, което ще бъде „ излято ” в тези рамки, ще е мое ” – с тези думи победителката във VIP Brother 2017, Миглена Ангелова повдигна завесата към присъединяване си в идния сезон на VIP Brother и добави, че тя ще бъде нещо като медиатор сред Съквартирантите и феновете.
 
Ветераните във формата - Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева още веднъж ще ни радват от екрана по време на живите излъчвания и дейли епизодите.
 
„ Ролята на повествовател доста ми подхожда. Аз съм индивидът, който превежда феновете през най-интересните моменти от живота на Съквартирантите, а знам какъв брой доста хора се вълнуват от това. Радвам се, че Big Brother избра  любовта за тематика на сезона, тъй като за мен любовта е целият ми свят, смисълът на всичко! “ – това показа усмихнатата Алекс и призна, че съгласно нея същинската обич в Къщата е изцяло допустима.
 
Ники Кънчев може да се похвали, че е бил водещ на всички девет VIP издания на формата. Въпреки това емблемата на шоуто признава, че изпитва неспокойствие и еднакъв прелестен адреналин преди всеки лайв.
 
„ Любовта е всичко. Особено любовта към работата. Тогава тя стопира да бъде работа и ти става живот. Спираш да вървиш просто на работа и започваш да живееш пълноценно. Тогава, даже и на морския бряг, ти отново „ работиш “, тъй като мозъкът ти не се изключва с излизането от офиса. Така се реализира единението и ненапълно съвършенството. Имал съм опция да проследя от близко всевъзможни връзки вътре в Къщата и  това ме кара да мисля, че любовта във VIP Brother е изцяло допустима. Само помислете какъв брой същински другарства се родиха сред четирите стени на тази Къща. Това е в действителност прелестно “, сподели той.
 
VIP Brother 2017 започва на 11 септември от 20:00 ч. онлайн по NOVA.
 
Актуални вести ще откриете на уеб страницата на NOVA и на формалната Фейсбук страница на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР