”Моята прогноза е, че ГЕРБ ще загуби най-малко между 7

...
”Моята прогноза е, че ГЕРБ ще загуби най-малко между 7
Коментари Харесай

Димитър Луджев: Няма начин Борисов да се върне на власт, ГЕРБ ще загуби 7-10% на изборите

”Моята прогноза е, че ГЕРБ ще загуби минимум сред 7 и 10% на изборите на 11 юли и посочи, че толкоз е следеният избор. Първа политическа мощ ще е ”Има подобен народ”, а общият % на така наречен протестни партии ще е към 50%”, съобщи пред БНР историкът и политик проф. Димитър Луджев, вицепремиер в държавното управление на Димитър Попов и министър на защитата в държавното управление на Филип Димитров.
Проф. Луджев беше безапелационен, че няма метод Борисов да се върне на власт.
"Първата задача на едно държавно управление след ръководството на ГЕРБ е да разбие машинарията, с която Бойко Борисов и неговата клика господстваха дълги години в България. Не единствено формалните постове и позиции, би трябвало да се пипнат тези подмолни кръгове, които стоят зад тези пари, които са дадени на компаниите (получили близо 1 милиарда лв. от Българската банка за развиване - б.р.) ", счита той.
Луджев дефинира служебния кабинет като високо дипломиран, а министрите в него като експерти със стабилен управнически потенциал и със тактики за развиване в областите, които поемат, което съгласно него е в контрастност на ръководещите до неотдавна от ГЕРБ.
Според проф. Димитър Луджев бомбите под държавното управление, за които сподели президентът Румен Радев, са огромните провокации пред кабинета на Стефан Янев, само че разяснява, че "проядената управническа конструкция на ГЕРБ е цялостна с всевъзможни други клопки ":
"Най-важно, че е цялостна с хора, които са освен калинки. Вгледайте се в подмолния кръг на Борисов, не знам за какво всички го не помнят - хора като Сталийски и Саздов, които действително му вършеха цялата работа и направляваха цялата стопанска система ".
По думите му може доста да се чака от служебния кабинет, тъй като в него са доста готови хора:
"Капацитет имат и знаят защо става дума, имат и хъс. Много може да на прави това държавно управление.... Най-важното е да се обезпечи почтен избирателен развой и да се прекърши тази мафиотска мощ и въздействие на кръга "Борисов ", уточни Луджев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР