Моята професионална мечта беше интервю с Леда Милева и с

...
Моята професионална мечта беше интервю с Леда Милева и с
Коментари Харесай

Петя Дикова разкри най-големия кошмар в кариерата си, за който мълчеше досега

Моята професионална фантазия беше изявление с Леда Милева и с Петко Бочаров в Американския лицей, където и аз съм приключила, и те са приключили. Осъществи се. Но другата ми фантазия беше „ Куин “. Това показа водещата Петя Дикова в сутерешния блок на bTV във връзка петия рожден ден на предаването си “Cool…T ”, представена от Блиц.

„ 15 минути преди изявлението с „ Куин “ аз отивам в хотела, в банята, и поглеждам последни линии. И виждам, че едното ми око – нерв, конвулсия, не знам, и до ден-днешен не знам, то просто се изкриви. Аз бях изцяло кривогледа в това изявление и се чудех по какъв начин да се скрия от камерата “, описа Петя.
 
„ До този миг не обичам да приказвам за този случай, само че такива неща стават от свръх напрежение. Едното око гледа в теб, другото гледа другаде. Аз си направих фотоси, защаото в подобен миг ти си казваш – дали иска ми се възстановява зрението, въпреки всичко ние работим с лицата си “, добави тя.
 
По мотив 8 март тя съобщи, че няма нищо срещу мъжът да е водещата фигура и „ нямам нищо срещу мощният мъж, както аз имам подобен, да ръководи влака “.
 
Това даде мотив на Антон Хекимян да я подпита за персоналния ѝ живот и мъжа до нея, само че тя му отговори хитро и със жлъч: „ Ето това е другар. Благодаря ти за още по-хубавия въпрос. Не го разбрах напълно. Но желая да кажа, че в дни като този ние би трябвало да си напомним какъв брой ни е прелестно да бъдем ухажвани, да бъдем обичани “.
 
Хекимян въпреки всичко ѝ пожела възлюбеният през днешния ден да ѝ подари петорно по-голям букет от този, който Петя получи на влиане в студиото.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР