„Моята приказка. ❤️ Благодаря на Vogue, че ме сложи на

...
„Моята приказка. ❤️ Благодаря на Vogue, че ме сложи на
Коментари Харесай

Отново булка – Приянка Чопра на корицата на Vogue

„ Моята приказка. ❤️ Благодаря на Vogue, че ме постави на първата си корица за Love & Wedding issue. “ Това написа Приянка Чопра в Инстаграм. Актрисата не скри вълнението си от това, че се появява като младоженка на корицата на профилираното сватбено издание на списанието за Нидерландия.

36-годишната хубавица носи роклята на Ралф Лорън и нейната огромна американо-индийска женитба е разказана в встъпителната тематика „ Любов и женитба “.

„ Горди сме да ви представим нашият първи Vogue Love&Wedding Issue. В него ще предприемем странствуване по света, за спиращите дъха сватби на 25 булки и младоженци “, пишат от списанието на своята публична страница в обществената мрежа. От екипа му разкриват, че освен ще покажат пикантни детайлности за сватбите на известни персони, само че и ще разкрият кои са най-хубавите местоположения за сходни тържества и меден месец, както и ще дадат хрумвания за ентусиазъм на доста бъдещи младоженци.

„ Невероятна е! “, „ Толкова е красива “, „ Нямам самообладание да хвана списанието в ръцете си “, „ Гордея се, че съм индийка “, пишат част от почитателите на Vogue под обявата.

Фотографът Хосе Вила е уловил Чопра с ефирния воал върху главата тъкмо преди нейната християнска гала в западен жанр провела се на 4 декември предходната година в Индия.

След тридневните тържества по тяхното встъпване в брак, сватбата на актрисата и артиста Ник Джонас бе най-коментираната тематика няколко месеца по-късно. Двамата смениха разнообразни одежди, като на една от церемониите те и роднините им носеха обичайни индийски дрехи, в които има вплетени специфични послания.

Междувременно стана ясно, че като една от най-известните булки измежду звездите, Приянка ще взе участие в сватбена комедия на Universal Pictures.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР