„Моята кауза е Северозападът. Много се радвам, че съм сред

...
„Моята кауза е Северозападът. Много се радвам, че съм сред
Коментари Харесай

Д-р Иво Ралчовски: Европа ни припозна заради устойчивите политики на ГЕРБ

„ Моята идея е Северозападът. Много се веселя, че съм измежду Вас, тъй като се усещат един от вас. Съзнавам и голямата отговорност която поемам, само че желая в Европейския парламент наред с гласа на България, задоволително ясно да се чува и гласът на Северозапада. Роден съм и съм израснал тук. Работя и влагам в този район. Децата ми живеят тук. Не желая младежите да напущат България. Затова аз споделям сполучливите политики на Политическа партия ГЕРБ и имам достойнството да се изправя пред вас почтено като представител на най-хубавата листа в изборите за членове на Европейския парламент – листата на Политическа партия ГЕРБ.” Това съобщи претендентът за евродепутат от ГЕРБ доктор Иво Ралчовски във Видин. В спортна зала „ Фестивална” в регионалния град повече от хиляда видинчани дадоха поддръжката си за претендентите за евродепутати от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.
Той акцентира, Европа е припознала България като приближен сътрудник поради устойчивите секторни политики, които ГЕРБ организира. „ Ние би трябвало да продължим тези политики, да надграждаме постигнатото, с цел да можем да се усещаме от ден на ден европейци. Сигурен съм, че имиджът и стандартът на живот в нашия град и Северозапада ще продължат да се усъвършенстват. Условието тези промени да се случват с по-бързи темпове е растяща стопанска система и поддръжка от страна на Европейски Съюз. Всяка инвестиция на европейки средства води след себе си икономическо развиване и възстановяване живота на хората.
Когато влязох в тази зала и видях вашите лица и усмивки – моят оптимизъм набъбна многократно”, съобщи доктор Ралчовски. Той напомни, че мостът Видин-Калафат и други инфраструктурни обекти са факт с помощта на европейската взаимност.
„ Сигурен съм, че на 26 май с номер 12 спечелилите ще бъдем още веднъж ние, с цел да продължим да градим, да бъдем градивни и да вървим решително в Европа”, заключи претендентът за евродепутата от ГЕРБ доктор Ралчовски.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР