Моята идеология е, че всяка страна, външна граница на ЕС,

...
Моята идеология е, че всяка страна, външна граница на ЕС,
Коментари Харесай

Борисов: Не виждам защо Орбан го тревожи Фронтекс

Моята идеология е, че всяка страна, външна граница на Европейски Съюз, би трябвало да се стегне, да й се помогне, в случай че би трябвало. Не виждам за какво Виктор Орбан го тревожи, че " Фронтекс " желае да го следи. Ако се оправи добре ще получи единствено овации.

Депутатите от ГЕРБ в Европарламента се оповестиха против глобите на Унгария. Днес Каракачанов, Симеонов и Димов сложиха на разискване това - в случай че един ден се стигне до решение против Унгария, ние като държавно управление да се обявим против това наказване.

Няма драма, съобщи пред публицисти министър председателят Бойко Борисов.

Водим задоволително твърда политика с мигрантите. Надявам се Унгария и Европейски Съюз да не позволен мигрантска рецесия, добави министър председателят.

" Всеки дава отговор за личната си страна. Когато искаш да си член на Европейски Съюз, имаш отговорности. На България се дадоха пари, с цел да охранява границите. Били сте на границата ни, защитните ни уреди към този момент са добре укрепени. За мен " Фронтекс " е повече, с цел да отстоява правата на мигрантите, само че в това време в отчетите си отразяват коя страна си съблюдава споразуменията ", изясни министър-председателя.

Всички споделят, че България се оправя доста добре ", безапелационен е Борисов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР