Моята битка не е да си връщам партията от някого,

...
Моята битка не е да си връщам партията от някого,
Коментари Харесай

Борисов: Вече на никой не му минава през акъла да си купи къща и апартамент

Моята борба не е да си връщам партията от някого, тъй като аз съм я основал. Тук спор няма. Въпросът е по какъв начин ГЕРБ, не без Цветанов, а по какъв начин без Борисов да продължи да бъде същата партия. Това съобщи министър председателят и Бойко Борисов, който още веднъж заяви, че „ ще си изкара мандата и ще се прибере в партията “.

Лидерът на ръководещите съобщи, че има готови хора, които да го заменят. „ Аз няма да съм безконечен, към този момент съм на 60 години. Трябва да се приготви ядро от интелигентни, можещи, развити… “, уточни Борисов. Той уточни, че вижда възможен собствен правоприемник отпред на ГЕРБ, само че било рано да го заяви, тъй като „ щели да се избият “.

По думите му казусът с жилището на Цветанов нанесъл доста вреди на ГЕРБ и по тази причина ексдепутатът се дръпнал встрани и помагал с каквото може.

Премиерът заяви, че рокади в кабинета ще има, „ колкото е належащо “. „ Превенцията е най-важното нещо. Сигурен съм, че в този момент няма на кого да му мине през акъла да купи къща за посетители или апартамент “, съобщи Борисов.

Очаквайте подробности
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР