Моят съвет е в живота да правите избори, от които

...
Моят съвет е в живота да правите избори, от които
Коментари Харесай

Радев пожела на абитуриенти да правят избори, от които да не се срамуват

" Моят съвет е в живота да вършиме избори, от които да не се срамувате. Да бъдете почтени и виновни хора, да вярвате в гениите си и в фантазиите си, и да се борите за тях. Какъвто избор да извършите, не позволявайте на никого да лишава вашите крила ". Това сподели президентът Румен Радев, съобщи БГНЕС.

Президентът и брачната половинка му Десислава Радева са домакини на обичайния абитуриентски бал за младежи в неравностойно състояние. Те посрещнаха близо 100 зрелостници от випуск 2022 в Дом 2 на резиденция „ Бояна “.

Президентът призна, че абитуриентският бал на младежите от самодейност „ Подкрепи една фантазия “ е събитието, което му липсвало през последните две години. „ Благодаря ви, че сте тук! “, сподели той.

Президентът сподели пред младежите, че фантазията е в основата на всеки триумф. „ Мечтата ни дава убеденост да вървим напред и не се опасявайте, в случай че не съумеете да постигнете вашата фантазия, по-страшно е в случай че няма защо да мечтаете и в случай че престанете да се борите. Защото същинските фантазии се познават по това, че желаят да сте смели и мощни, да знаете повече и да можете повече. Затова, в случай че срещнете трудности по пътя, не се отхвърляйте, а го превърнете в трамплин за вашия триумф “, сподели президентът. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР