Моят съпруг принц Чарлз не става за крал, това е

...
Моят съпруг принц Чарлз не става за крал, това е
Коментари Харесай

Лейди Ди: Мъжът ми не става за крал

Моят брачен партньор принц Чарлз не става за крал, това е споделила починалата английска принцеса Даяна Спенсър (Лейди Ди), написа лондонският вестник Сън.

Изданието се е позовало на части от нов документален филм, разказващ за връзките сред Даяна и принц Чарлз и чиято премиера се очаквала в идващите месеци.

Лейди Ди през 1995 година в изявление е декларирала, че нейният мъж не е бил кадърен да ръководи Обединеното кралство и неговите владения, разпръснати по целия свят. "Той няма да може да се оправи с тази задача. Заради това би било по-добре той да се откаже от купата принц на Уелс в интерес на сина ни Уилям ", е споделила тя пред публицист от Би Би Си.

Говорейки за брака си, Даяна Спенсър, го е описала с две думи: Ежедневен Ад.

Интервюто е било обещано малко откакто в английски и международни медии се е появила информация за извънбрачната връзка на Чарлз с Камила Паркър-Боулс. Първоначално наследникът на короната на Англия е отричал да има интимни връзки с тази жена, само че по-късно е признал за връзката си.



Елизабет II е предложила публично Даяна и Чарлз да се разведат и формалният завършек на техния съвсем петнадесетгодишен брак е бил комплициран през 1996 година

Лейди Даяна е починала на 31 август 1997 година в Париж в автомобилна злополука при опит да се отърве от фотографи, преследващи нея и нейния ухажор - арабския милиардер Доди ал Файед.

Принцът на Уелс е купа, давана от ХIII век на първородните синове на британските, а по-късно и английските монарси.

Според легендата британския крал Едуард I е заречен на завладените келти в Уелс да бъдат ръководени от човек, който не приказва британски и оповестил за принц на Уелс новородения си наследник (бъдещия крал Едуард II).

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР