Моят прочит над ситуацията с оставката на Живко Коцев е,

...
Моят прочит над ситуацията с оставката на Живко Коцев е,
Коментари Харесай

Сарафов натисна Живко Коцев да подаде оставка, заяви Росен Костурков

Моят прочит над обстановката с оставката на Живко Коцев е, че той е бил натиснат от Сарафов да си я подаде. Това съобщи Росен Костурков - народен представител, ПГ на " Продължаваме Промяната - Демократична България " в " Денят стартира ".

Във връзка с оставката на шефа Станимир Михайлов и подуправителя на Националната здравноосигурителна каса, той разяснява:

" Оставката им беше контрактувана с тях. Цялата тази " игра " е за още един 8 милиарда лева в Здравната каса ", изясни Костурков.

Според него, обстановката, в която земеделците стачкуваха, е била основателна, както в България, по този начин и в Европа. Той акцентира, че Кирил Вътев е съумял да се оправи със земеделците - посредством разговор.

" Моята оценка за работата на Кирил Вътев и неговият екип е добра. Когато Главчев разгласи, че ще го предложения в служебния кабинет сподели много положителни думи за него. За първи път сходни проблеми, свързани с недоволството не земеделците, се взеха решение чисто институционално - посредством диалози. Няма аргумент да се отстранява Вътев. Моята теза е, че за следващ път се прави опит да се овладеят следващите пари, които след това ще се раздават ", сподели Вътев.

Вижте повече във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР