Моят опит показва, че повечето професионални жени, включително тези, които

...
Моят опит показва, че повечето професионални жени, включително тези, които
Коментари Харесай

Феминистките лидери, демократите мълчат по радиото за изнасилванията и изтезанията на еврейски жени

Моят опит демонстрира, че множеството професионални дами, в това число тези, които работят на Уолстрийт, се считат за феминистки и уверени демократи по няколко аргументи. Абортът е един; дългогодишният ангажимент на партията за тъждество сред половете също е високо в листата.

Подозирам, че времената може да се трансформират. Миналата седмица направих поредност от изявленията с дами, които работят във финансите и ръководят бизнес, по отношение на нашия все по-странен политически климат. Ето какво беше най-важното. Те не могат да схванат относителното безмълвие или приглушени форми на наказание, демонстрирани от тези, на които от дълго време са се възхищавали - съществени водачи на феминисткото придвижване и прекалено много висши демократи - във връзка с нещо толкоз явно непоносимо и токсично, че заслужава неотложно и изрично изобличение: обезчестяване, мъчения и убийства на еврейски дами.

Тези евентуално скоро изчезнали феминистки споделят, че мълчанието е толкоз оглушително измежду хората, които в миналото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР