„Моят дрон е толкова добър, че може да влиза в

...
„Моят дрон е толкова добър, че може да влиза в
Коментари Харесай

Радев за дрона: За разлика от Борисов, моята фантазия има предел

„ Моят дрон е толкоз добър, че може да влиза в спални, да прави записи, да отваря чекмеджета и да ги тъпче с пачки евра. В момента има един безразсъден сюжет – да се отклони вниманието от най-големия въпрос, а той е един. Дали тези фотоси са някаква операция и режисура и дали записът е монтаж “.

Това сподели в Перник президентът Румен Радев във връзка изказванията на премиера Бойко Борисов, че президентът пуска дрон, с цел да го следи.



„ Не мога да пояснявам всичко, изречено от господин Борисов, тъй като за разлика от него моята фикция има някакъв лимит. Управлявал съм дрон, само че няма нищо общо с това, което приказва Борисов “, добави Радев.

„ Крайно неприлично е да се лепят петна по службата НСО. Хората там не го заслужават, тъй като са експерти с висок морал и особено екипите, които охраняват премиера и президента са готвени да пазят охраняваните лица, а не да ги дискредитират и да им вършат постановки “, сподели още президентът.

„ НСО охранява отвън постройката. Когато домакинът реши да допусне посетители вътре, той носи цялата отговорност за тях. Така че всевъзможни версии са вероятни. Лично за НСО аз нямам доверие, само че не е неприятно и министър председателят да направи преценка на кръга си от познати и другари “, съобщи Румен Радев.

„ В момента, в който ми демонстрираха фотосите, аз се свързах с управлението на НСО и ги посъветвах незабавно да отидат при премиера и да изчистят всички опасности. От всички фотоси една е най-смущаваща и тревожна за мен – това е фотографията със спящия господин Борисов. Такова навлизане в персоналното пространство е неприемливо. Това значи някакъв риск за живота на министър-председателя “, изясни още президентът.

По думите му към този момент е в ход служебна инспекция, която да откри всички обстоятелства и условия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР