Моят девиз в местните избори е „Добри дела за София“.

...
Моят девиз в местните избори е „Добри дела за София“.
Коментари Харесай

Тончо Токмакчиев ще заложи на добри дела за София като кандидат-кмет

Моят лозунг в локалните избори е „ Добри каузи за София “. Това съобщи Тончо Токмакчиев, който си подаде през днешния ден документите за регистрация като претендент за кмет на Столична община от „ Партия на зелените “.

Той ще бъде още и лидер на листата за общински съветници.

„ Влизайки в общината като кмет или общински консултант, ще заложа на положителните нрави и на взаимното почитание измежду съветниците. Решенията би трябвало да се взимат не поради партийни ползи, а поради ползите на жителите на София.

Целта ми е да бъда очите и ушите на жителите в общината “, съобщи Тончо Токмакчиев след подаването на документите в Общинската изборна комисия.



Като цивилен претендент на единствената зелена партия, участваща в локалните избори, Токмакчиев има няколко целта:

В рамките на четиригодишния мандат, София да стане един от първите международни градове без пластмаса. Да се спре потреблението на пластмаса и найлонови торбички в столицата;

София не е единствено центъра. По-голямата част от съвсем 5-те милиарда лв. от бъдещите бюджети на града би трябвало да се насочат към кварталите, тъй като в последните години, с дребни изключения, са подценени.



Първото предложение в бъдещия общински съвет ще бъде неотложно да бъдат възобновени по региони предприятията "Битово и комунално строителство " /БКС/, чиято разпродажба беше голяма неточност.

Лошият тип на столичните квартали и бавната реакция по поддръжка на инфраструктурата се дължи на централизацията на тези действия в Столична община и тежките и бавни процедури. Дори и за такива дребни работи, като кърпежите на дупки по улиците.

Така и отговорността ще се носи от районните кметове и няма да са правилни оправданията, че всичко зависи от огромната община

Приоритет ще бъде възобновяване на Витоша, която е знак на София и е неприемливо и срамно да бъде в този плачевен тип от десетилетия.

Като татко, дядо и фен на домашните животни ще упорства в столичните градинки и паркове да има прецизно разделяне сред площадките, където играят деца и местата за разходки на домашните любимци;

Тончо Токмакчиев, ръководителят на „ Партия на зелените “ Владимир Николов и симпатизанти посетиха още църквата „ Света София “, която е обичайният катедрален храм на града, дала името му.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР