Моуриньо: Оставам в Манчестър ЮнайтедМениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо

...
Моуриньо: Оставам в Манчестър ЮнайтедМениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо
Коментари Харесай

Моуриньо: Оставам в Манчестър Юнайтед

Моуриньо: Оставам в Манчестър Юнайтед
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо съобщи на конференция, че има предпочитание да удължи престоя си на,,Олд Трафорд “ макар спекулациите по отношение на негово завръщане в Реал Мадрид. Португалецът подписа нов контракт с,,червените дяволи “ през януари, който изтича през 2020 година и има алтернатива за удължение.

Незадоволителното показване на Юнайтед от началото на сезона в добавка към това на европейския клубен първенец повдигна подозрения за бъдещето на треньора.,,Да се завърна в Реал Мадрид? Не. Искам да остана до края на контракта си с Юнайтед и да го удължа “, съобщи решително наставникът.

Мениджърът бе запитан и за Пол Погба, който се изправя против някогашния си тим Ювентус.,,Вижте, не желая да приказваме за Погба или други футболисти. Не искам да се обръщам към испанските публицисти, тъй като те се интересуват единствено от Реал Мадрид и Кристиано Роналдо. Предпочитам да приказвам за това, че се изправяме против един от най-хубавите тимове в света и един от главните претенденти за победител в Шампионската лига през този сезон. Това е нещото, за което желая да беседваме и което ме стимулира, в действителност “, приключи Моуриньо.

Юнайтед изпуснаха да завоюват трите точки при визитата на Челси в събота, откакто позволиха изравнителен гол в 96-та минута на дуела дело на резервата Рос Баркли. Следващите им два дуела са на,,Олд Трафорд “ против Ювентус в Шампионската лига във вторник и Евертън във Висшата лига в неделя. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР