Motorolaсе се подготвя да пусне няколко нови телефона на различните

...
Motorolaсе се подготвя да пусне няколко нови телефона на различните
Коментари Харесай

Ето как изглеждат рендерите на Motorola Edge 40 Neo

Motorolaсе се приготвя да пусне няколко нови телефона на другите пазари. Марката скоро ще пусне Moto G84 и Moto G54 в Индия. Появиха се също спекулации, че компанията работи и върху Edge 40 Neo за европейския пазар. Скорошен отчет разкри обособените разновидности на дизайна и подготвяните цветове. В новия информативен теч Парас Гуглани показа формалните изображения на Edge 40 Neo и загатна още главните му спецификации.

Как наподобява Motorola Edge 40 Neo и в какви цветове ще се предлага?

Изтеклият рендер демонстрира Motorola Edge 40 Neo с екран с извити ръбове и отвор в центъра. На гърба на устройството се вижда двойната 50-мегапикселова фото-система. За нараснала сигурност и сигурност на данните е очакван датчик за пръстови отпечатъци под екрана. Същевременно цветовите разновидности Black Beauty и Soothing Sea, също се виждат на новите изображения.

Какви са главните характерности на смарт телефона?

Говори се, че Motorola Edge 40 Neo ще получи 6,55-инчов P-OLED панел с поддръжка на FHD+ резолюция и периодичност на освежаване от 144 Hz. Вероятно ще работи с обновената версия на чипсета SoC Dimensity 1050, който ще работи взаимно с 12 GB RAM и 256 GB вградена памет.

Edge 40 Neo ще получи 32-мегапикселова предна камера и система с двойна камера — 50 мегапиксела (основна) + 13 мегапиксела (ултраширока). Устройството ще се предлага с авансово конфигуриран Android 13, основан на My UX. Апаратът ще се зарежда от 5000mAh батерия с 68W бързо зареждане. Edge 40 Neo ще се предлага с корпус и рейтинг IP68, а тежестта е единствено 170 грама. Течът също по този начин показва, че устройството ще се предлага на цена от £290.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР