Motorola представи новия Motorola Z3 Play смартфон днес, давайки на

...
Motorola представи новия Motorola Z3 Play смартфон днес, давайки на
Коментари Харесай

Motorola Z3 Play премества модулната серия в 2018-а година



Motorola показа новия Motorola Z3 Play смарт телефон през днешния ден, давайки на Z линията глътката пресен въздух, която и бе нужна през 2018-а година. На пръв взор усещане вършат няколко хардуерни и естетически промени спрямо предшественика Z2 Play (ревюто можете да прочетете на сайта). Телефонът има система с две камери на гърба си, нова позиция на датчика за пръстови отпечатъци - в този момент той е инсталиран странично, по-тънки рамки, стъклен тил и алуминиево шаси.

Телефонът наподобява сносно, несъмнено стъклото е магнит за отпечатъци, само че това важи за всички устройства от вида " стъклен сандвич ". Z3 Play не поддържа безжично зареждане - за сходно ще ви е нужен Moto Mod - телефонът поддържа всички модове от Z серията - излизали до този миг и тези, които следва да се появят.

Ето и спецификациите на Motorola Z3 Play:

Освен лъскавият стъклен тил, най-очевидната смяна е екранът на телефона. Сега той е 6 инча, Full HD+ AMOLED с 18:9 отношение. Логото на Motorola е отпечатъно на долната рамка под екрана. Другата огромна смяна е слагането на датчика за пръстови отпечатъци странично, по сходство на Xperia серията на Sony. Монтирането странично е единствената алтернатива за по-тънки рамки към екрана, защото модовете не разрешават датчика да бъде подложен на гърба на телефона.

Размерът на батерията е непокътнат на 3000mAh, което би трябвало да бъде изцяло задоволително, предвид на енергоспестяващия чипсет на телефона.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР