Motorola представи днес своите нови модели moto g7, с които

...
Motorola представи днес своите нови модели moto g7, с които
Коментари Харесай

Moto G7 - моделите, с които Motorola иска да влезе в топ 3 по продажби в България

Motorola показа през днешния ден своите нови модели moto g7, с които компанията се надява да влезе в топ 3 по продадени бройки в България още през тази година.

От серията moto g7, moto g7 Power, moto g7 Play и moto g7 Plus, като двата най-интересни - Power и Plus към този момент са налични на българския пазар на цени от 399 лева и 599 лева надлежно.

Мoto g7 Plus може да се похвали с 6,2-инчов FullHD+ екран и мощен процесор Snapdragon 636, както и 4GB RAM и 64GB вътрешна памет. Най-привлекателното в него обаче е камерата - или по-точно двете камери, които се намират на гърба на телефона.
 Moto g7 Plus
Източник:

Moto g7 Plus

Благодарение на оптична стабилизация - нещо непознато за този клас телефони до момента - moto g7 Plus и неговата 16 MP камера не се плашат от трепкане на ръката или незадоволителната светлина.

За по-добри фотоси оказва помощ и софтуерът с вграден изкуствен интелект, който дава опция за функционалности като умна комбинация и автоматизирано различаване на усмихнати лица. Налична е опция и за портретни фотоси с боке резултат.

Батерията пък е задоволително огромна, че да разрешава през целия ден приложимост с едно зареждане. А с помощта на 27W TurboPower зареждане може да получите 12 часа приложимост след едвам 15 минути в контакта.

Моделът има опция и за лицево различаване, с което да го отключвате елементарно и бързо.

Мoto g7 Power пък предлага още по-голяма батерия - цели 5 000 mAh, които дават опция за 60 часа (или 2,5 дни) прилагане единствено с едно зареждане. Моделът също разполага с TurboPower бързо зареждане.
 Moto g7 Power
Източник:

Moto g7 Power

Екранът му също е 6,2-инчов, а процесорът е Snapdragon 632, като още веднъж има 4GB RAM и 64GB памет.

Другите два модела се чакат в България на по-късен стадий.

Любопитното е, че g7 Plus и g7 Power са налични у нас още през днешния ден, до момента в който в останалите пазари на Европа ще се продават от края на другата седмица.

По думите на Владислав Иванов, районен управител за Югоизточна Европа, повода е, че компанията е избрала България като пазар, върху който ще сложи фокус.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР