Motorola предизвика същинска революция в мобилната индустрия през не толкова

...
Motorola предизвика същинска революция в мобилната индустрия през не толкова
Коментари Харесай

Quick View дисплеят на razr 5G - Останете свързани докато живеете за момента

Motorola провокира същинска гражданска война в мобилната промишленост през не толкоз далечната 2004, когато пусна на пазара първия си razr . За негативно време сгъваемият телефон се трансформира в знак на иновативност и пример за подражателство. Началото на 2020 година пък бележи завръщането на тази икона в актуалния дизайн, като motorola стигна до нови върхове, с цел да претвори класическата визия на razr в нов, съвременен и функционален смарт телефон. Но историята не стопира до тук! Водени от безконечния си блян към съвършен дизайн, оптималната функционалност и допустимо най-хубаво потребителско преживяване, единствено няколко месеца по-късно motorola разгласи второто потомство razr - razr 5G.  Oтзивите на потребителите бяха в основата на процеса на планиране, което докара до непостижим баланс на емблематичния дизайн и компактната функционалност.
Най-новото попълнение към фамилията на motorola не изневерява на емблематичния дизайн на предшествениците си, като в същото време разпростира по-големите благоприятни условия на сгъваемия формат и съчетава невиждана гъстота с оптимална функционалност и серия вълнуващи софтуерни и хардуерни усъвършенствания. По-добра камера, по-голяма батерия, по-мощен процесор, по-голяма експедитивност, усъвършенстван механизъм на прегъване и още по-добър главен екран.
Но едно от нещата, което прави новия razr неповторим и го отличава от останалите сгъваеми телефони на пазара е неговия интерактивен и изцяло функционален външен Quick View екран! Той трансформира напълно метода, по който сме привикнали да взаимодействаме с телефона си. 

Но какво може да прави с това 2.7-инчово украшение?
Почти всичко в 3 лесни режима, които не изискват даже да отваряте телефона:

I. Докосни и погледни
Всички ние разчитаме на нашите смарт телефони както в никакъв случай до момента..  Потребителите на смарт телефони се усещат свързани със своите устройства. Искаме непрестанно да сме на линия, само че пък и да не би трябвало да сме неразделно залепени за телефона си. Искаме да останем свързани, само че и да се любуваме на всеки един момент с минимално разпръскване. Razr 5G с новия сгъваем форм фактор предлага съвършеното решение - богато и завладяващо преживяване, с помощта на Quick View екрана.
От преглеждането на вести и осъществяване на позвънявания до правенето на селфита и слушането на музика,  Quick View екрана на razr 5G разрешава на потребителите да се насладят на всичко това, без да се постанова да отварят телефона – едно допиране върху иконката е задоволително, с цел да видите какво се случва и в случай че не е значимо или незабавно, да продължите с обичаното си занятие.

II. Плъзни и виж повече
Ако обаче желаете да видите повече, интуитивният начален екран разрешава на потребителите бързо да превъртат известията и да решат по кое време би трябвало бързо да се реагира и какво може да чака. Можете да се обаждате и да отговаряте на известия на  момента от Quick View екрана или да отключите телефона си и да се гмурнете по-дълбоко. Тази функционалност е проектирана по този начин, че да обезпечава лекост и успеваемост, само че също по този начин ви разрешава да употребявате оптимално   своя razr 5G , даже когато е  затворен, намалявайки възможностите за загуба в безкрайни разсейващи приложения и  да се фокусирате върху това, което най-вече е от голяма важност.

III. Гмурни се: мини-телефонен режим
Тук се вижда същинската мощ и изгода от Quick View екрана. Какво можете да вършиме? Ами съвсем всичко с едно нежно превъртане!
Отключване - единствено плъзнете нагоре Искате да влезете в настройки - няма проблем! Плъзнете надолу. Искате да се обадите? Плъзнете на ляво и към този момент сте в Любими контакти ”  Време е за селфи? Плъзнете на дясно и камерата към този момент чака най-страхотните усмивки! Искате да излезете от камерата - плъзнете на назад на ляво.
48 MP камера с технологията Quad Pixel снима ясни и живи фотоси. Дори, когато смарт телефона е затворен, той се превръща  в най-модерната селфи камера на пазара. Двойния екран на r azr 5G също по този начин разрешава няколко забавни функционалности на камерата, които са просто невъзможни на други устройства:
- Camera Cartoon оказва помощ за поддържане на фокуса на обекта, като демонстрира занимателна анимация на Quick View екрана, до момента в който приложението на камерата е отворено на основния екран Flex View
- Instant review демонстрира обзор на фотографията на Quick View екрана след снимане.
 -External Preview отразява визьора на Quick View екрана, тъй че да можем да забележим фотографията, преди даже да е снимана.

Razr 5G слага контрола в ръцете на потребителите, тъй че те да могат да персонализират работата си с Quick View екрана. Панелът с приложения ви разрешава да отворите всяко приложение, което сте изтеглили на Quick View екрана за спомагателна функционалност. А MyUX, позволява  вашият персонален жанр да излезе напред и да създадете свои лични тематики за устройството, като изберете от неповторими шрифтове, цветове и форми на икони, тъй че телефонът ви  да е един на милион. Дори когато телефонът е затворен, с Quick View екрана на  razr 5G можете да възпроизвеждате песни, да получавате упътвания, да плащате с  едно допиране и да употребявате Гугъл Асистент.
Razr 5G е емблематичният телефон с съвременен детайл, доказващ, че най-голямото влияние може да пристигна от най-малкия в тима.

Наличност:
razr 5G е разполагаем в България на ценa от 2999 лева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР