Motorola - ONE Action вече се прeдлага в магазинната мрежа

...
Motorola - ONE Action вече се прeдлага в магазинната мрежа
Коментари Харесай

Най-новият модел на Motorola - ONE Action вече е в магазините VIVACOM

Motorola - ONE Action към този момент се прeдлага в магазинната мрежа на VIVACOM, както и онлайн на цена от 12,98 лева на месец в композиция с проект Smart U.

Устройството разполага с новаторски 6.3 “ CinemaVision екран, със 21:9 съответствие на екрана, осигурявайки оптимално положително образно преживяване, сравнимо с това на кино екран. Дисплеят е улеснение за всеки, който обича да преглежда наличие, да сърфира в мрежата или да написа известия в придвижване на огромен екран.

Motorola ONE Action дава опция на потребителите да снимат в кадър, обекти с друга величина и разположение, с помощта на ултра-широкоъгълната леща. Тройната камера – съществена 12+16+5MP, има и Quad-Pixel технология, която подсигурява професионално снимане с положително качество и светлина на фотосите.

Осем-ядреният процесор, спомага за прецизната работа на камерата посредством изкуствения разсъдък (AI), който автоматизирано усъвършенства фокуса на сниманите обекти в кадър. Благодарение на мощната 3 500 mAh батерия смарт телефонът може да устоя дълготрайно време при интензивна приложимост, което подсигурява успеваемостта на Motorola ONE Action.

Елегантният и изчистен модел може да бъде закупен в два съвременни цвята – бяло и сиво.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР