Motorola анонсира новата версия на Moto G Play с редица

...
Motorola анонсира новата версия на Moto G Play с редица
Коментари Харесай

Motorola представи новия Moto G Play с подобрени характеристики и на много достъпна цена

Motorola анонсира новата версия на Moto G Play с редица усъвършенствания и на по-ниска цена...

Емил Василев преди 27 секунди 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 11:35 | 14.01.2024

Доста ненадейно новата стомана на Хонконг може да докара до гражданска война в производството на водород

НаукаЕмил Василев - 15:15 | 13.01.2024

Учени откриха оптималния брой крачки дневно, които би трябвало да изминавате и той не е 10 000

ТелефониДаниел Десподов - 15:05 | 12.01.2024

Русия стартира всеобщо да изключва SIM-картите на потребителите, които не са дали персоналните си данни

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Днес Motorola показа най-новото попълнение в серията Moto G.

Moto G Play (2024) идва с някои усъвършенствания тази година. Motorola се придържа към своя 6,5-инчов 90 Hz екран с много огромна рамка, а откъм гърба устройството се предлага с матово покритие, сапфирено наследник цвят и водоотблъскващ екран.

Вместо с три камери, Motorola е оборудвала тазгодишната версия на G Play единствено с 50 MP датчик (f/1.8, 0.64μm), което е доста усъвършенстване спрямо миналогодишната версия, която имаше 16 MP задна камера. Тя би трябвало да снима по-добри изображения при по-ниска изходна резолюция с помощта на Pixel binning, само че Motorola направи още една стъпка напред, като включи HDR и автофокус с фазово различаване, с цел да помогне за основаването на уравновесени, добре осветени изображения.

Очаква се главната задна камера да разполага с няколко режима на снимане с 8-кратно цифрово нарастване, в това число нощно виждане, портрет, филтри онлайн, гледка, професионален режим (с/у дълга експозиция), двойно снимане на фотоси, серийно снимане и други.

Предната камера също е получила леко нарастване до 8 MP, като включва интеграция с Гугъл Lens и дейни фотоси с изкуствен интелект, които разпознават усмивки.

Що се отнася до звука, Moto G Play 2024 има стерео високоговорители Dolby Atmos, за които се твърди, че обезпечават висококачествено аудио преживяване.

Устройството ще работи под Android 13, което е разочароващо, защото смарт телефоните от серията G на Motorola нормално получават единствено една спомагателна огромна актуализация на софтуера и тригодишни актуализации на сигурността.

Въпреки това, положителната вест е, че вместо чип MediaTek от по-нисък клас като в миналогодишния модел, този път Motorola е избрала чип Snapdragon на Qualcomm, за който надяваме, че ще обезпечи по-добра продуктивност. Смартфонът разполага с до 4 GB RAM, които можете да увеличите с спомагателни 2 GB виртуална RAM памет и би трябвало да му оказват помощ да не изостава от другите смарт телефони от междинен клас с Android. Moto G Play 2024 и 64 GB вградена памет, което е с една степен повече от миналогодишните 32 GB. Устройството разполага със слот за microSD карта за разширение на паметта до 1 TB и 3,5 мм жак за слушалки.

Ще откриете батерия с потенциал 5000 mAh, за която компанията твърди, че ще издържи 46 часа с едно зареждане. Не е ясно за какво животът на батерията е понижен (миналогодишният модел оферираше 72 часа автономност), само че макар понижението 46 часа не са малко. Смартфонът поддържа 15 W кабелно зареждане, което е с 10W повече от предходния модел, макар че в кутията ще получите 10 W зарядно устройство.

За страдание Motorola към момента не е въвела 5G съгласуваност в това устройство, което наподобява като значителен минус. Продажбите на Moto G Play 2024 ще стартират през този месец, а цената му ще е под 150 $.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР