Мотористите от клуба Нощните вълци, наричани рокерите на Путин, пак

...
Мотористите от клуба Нощните вълци, наричани рокерите на Путин, пак
Коментари Харесай

Руските "Нощни вълци" пак идват, за да пропагандират славянската култура

Мотористите от клуба " Нощните вълци ", наричани рокерите на Путин, отново ще минат през България сред 4 и 6 юли. Мотопоходът, наименуван " Славянский мир 2018 " ( " Славянски свят " ), ще стартира в Москва и ще мине през всички страни от Източна Европа съгласно уеб страницата на съветската федерация по мототуризъм.

Вълците ще влязат в България на 4 юли от Македония и преди да стигнат до София, ще минат през Руенския манастир, Кюстендил и Скрино. На идващия ден ще посетят храма " Св. Александър Невски ", Руската черква, Паметника на руската войска, църквата " Света София " и ще дадат конференция. На 6 юли те ще поемат към Сърбия.

Целият маршрут на пробега от 8,5 хиляди км. е: Русия, Беларус, Полша, Словакия, Унгария, Сърбия, Република Сръбска (Босна), Черна гора, Албания, Македония, България, Сърбия, Хърватия, Словения, Словакия, Полша, Беларус, Русия.

Проектът " Слявянский мир " е подсилен от министерството на външните работи на Русия, московските управляващи и е финансиран от президентството на Русия. Справка на " Дневник " сподели, че президентският грант за пробега е от 2 966 600 рубли (81 821 лева.). Получател на финансирането е Междурегионалната социална организация " Руски мотоциклетисти ". Тя е ръководена от Евгений Строгов, който е деятелен член на " Нощните вълци ". Според плана, главната му е цел е " обединяване на публичните организации на Русия и страните от Източна Европа в развиването на институтите на публичната дипломация, междурегионалното и междунационалното съдействие, тяхното взаимоотношение в този развой с държавните организации, други некомерсиални и благотворителни организации, общественици и жители с дейна позиция. "

Мероприятието е ориентирано към осъществяване на славянската просвета и история, агитация на християнските всемирен полезности, е споделил Строгов на конференция за мотопробега на 15 март.

Заради активността на " Нощните вълци " в Крим водачът на организацията Александър Залдостанов – Хирурга е в листата на Европейски Съюз със наказания. Организацията му е имала и " заслуги " в несполучливия опит за прелом в Черна Гора. Залдостанов и водачът на сръбския клон Саша Савич не бяха позволени в Босна и Херцеговина предишния месец при турнето " Русские Балканы ".

Посещението на " Нощните вълци " в България преди две години бе белязано от конфликти и провокации, а в колоната им попаднаха лица, познати от февруарските митинги, след които първото държавно управление на Борисов подаде оставка.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР