Мотористи от цял свят опитаха от българската домашна ракия. Повече

...
Мотористи от цял свят опитаха от българската домашна ракия. Повече
Коментари Харесай

Мотористи от цял свят опитаха от българската домашна ракия

Мотористи от целия свят пробваха от българската домашна ракия. Повече от 50 туристически мотоциклета трансфораха за малко централния площад на Асеновград в голям изложбен център. Туристи от към 25 страни посетиха забележителностите на асеновградския район. Сред гостите да мото-туристи от Турция, Кипър, Финландия, Швеция, Норвегия, Беларус, Украйна и други.
За край те дефилираха с машините си в центъра на Асеновград , където разсъниха интереса на десетки мото фенове и провокираха голям брой усмивки. " Мото-туристите са хора, които обичат да преглеждат доста места и задачите на такива клубове са да опознаят страните, в които вървят, културата, историята, кухнята, хората ", изясни Петър Янчев - част от уредниците от Мото клуб " Златно крило ".
Той добави, че ценителите на историческите и културни локални обстоятелства и събития са останали впечатлени от забележителностите в Асеновград и района и от старинните здания и обекти. В Бачковския манастир най-силно привлякоха погледите им архитектурата, фреските, остарялата столова, а най-после бяха почерпени с по глътка домашна ракия.
Галерия от ревюто може да откриете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР