Мотористи нахлуха в квартал "Тракцията" в Русе, където е живял

...
Мотористи нахлуха в квартал "Тракцията" в Русе, където е живял
Коментари Харесай

Напрежение! Мотористи нахлуха в кварталите на Русе, където е живял Северин, бият наред

Мотористи нахлуха в квартал "Тракцията " в Русе, където е живял килърът на Виктория Маринова - Северин Красимиров. Над 50 рокери са влезнали в региона и са се отправили към квартал "Селеметя " довечера. И двата квартала се свързват със Северин - на едното място е живял, на другото е гостувал на вуйна си.
"Кварталът има 4 входа, а единствено двама служители на реда пазят. Мотористите са извадили даже револвери ", възмути се локален от "Тракцията ". Той изясни, че са си извели децата от квартала, защото по във Facebook ставало ужасно, имало невероятни закани и те се страхували.
"Ако мотористите влязат в "Селеметя ", живи няма да излязат, никой няма да се остави по този начин. Хората ги е боязън. Ние няма да тръгнем да се убиваме, само че в случай че някой тръгне да убива фамилията на някого, би трябвало да си умопобъркан, с цел да не реагираш. При 50 души влезнали в квартала с мотори, не е обикновено единствено двама служители на реда да има ", отсече той.
В региона има потърпевш човек, прецизира медията. Има и кола за спешна помощ. Местните търсят протекция, защото са обезпокоени от похода на мотористите в региона.
"Единият от мотористите ми хвана и ми счупи телефона, изясни индивидът, който седи в колата за спешна помощ. 40 години пребивавам в този квартал и такива работи е нямало тук ", сподели той.
На въпрос на лекарите дали е припадал и какво му е, той изясни, че е паднал, само че има единствено охлузване. Спешните медици ще го хоспитализират, с цел да му създадат цялостни проучвания. Самият пострадал изясни, че всичко му е наред.
Полицията, която е до колата за спешна помощ, към този момент не дава пояснения.
По неофициални данни групата мотористи още веднъж се насочва от квартал "Селеметя " към другата печално известна махала на Русе "Тракцията ".
Жител на квартала съобщи, че се е изнесъл да спи при племенницата си от боязън.
"Ние, макар че сме роми, не сме отговорни. Децата не могат да вървят на учебно заведение, аз не мога да отивам на работа, неспокойни сме ", безапелационен е той.
Децата са евакуирани точно при племенничката му. Ромите са дали сигнал в полицията за заплаха и са били изпратени дежурни коли.
"Мотористите ми скочиха и имаше и два джипа и коли, имаха бухалки, потеглиха с моторите против мен, само че аз реагирах бързо, натиснах газта и изчезнах ", разяснява още локалният ром.
По думите му нападнатият му съквърталец е бил атакуван пред кръчмата от 20 души на мотори.
"Дали Бойко Борисов ще вземе някакво отношение, тъй като ние не сме отговорни. Оня е умъртвил някаква жена, а в този момент страда целият квартал ", уточни мъжът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР