Мотористът, който вчера се удари в камион на „Ломско пиво“

...
Мотористът, който вчера се удари в камион на „Ломско пиво“
Коментари Харесай

Само в BulNews! Мотористът, който се преби вчера в Лом, е син на ЧСИ Ани Василева от Монтана

Мотористът, който през вчерашния ден се удари в камион на „ Ломско питие “ в Лом, е наследник на ЧСИ Ани Василева, научи първо организация BulNews. През юли предходната година Върховният касационен съд я лиши от дееспособност за период от година и четири месеца. По тази причина целият й списък бе предаден на ЧСИ Момчил Нелов от Враца.
Около 15 часа през вчерашния ден 21-годишният Благовест П. пострада тежко след злополука на ул. „ Пристанищна “.

Извънредно! Моторист пострада след тежка злополука с фирмен камион в Лом /снимки/

Младежът незабавно е бил закаран в локалната болница, където открили, че единият му крайник не е строшен, а срязан. Той е бил в схващане, само че спомагателните проучвания демонстрират, че е допустимо да има с кръвоизлив в мозъка. По тази причина потърпевшият е вдигнат за столичната болница „ Софиямед “.
По неофициална информация отговорен за вчерашната злополука е водачът на камиона, който е лишил преимуществото на моториста.
Инцидентът повдига въпроса дали това е трудова акцидент или ПТП, защото младежът работи на трудов контракт в адвокатската фирма на ЧСИ Момчил Нелов и по това време би трябвало да извършва служебните си отговорности. Ако обаче е в отпуск, Инспекцията по труда няма да има работа по съответния проблем.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР