Моторист загина в неделя сутринта при катастрофа, в която участва

...
Моторист загина в неделя сутринта при катастрофа, в която участва
Коментари Харесай

Кой е виновен за катастрофата с кмета на Костинброд, при която загина моторист?

Моторист почина в неделя сутринта при злополука, в която взе участие и кметът на Костинброд. Трайко Младенов е свикан да се яви в прокуратурата, където се чака да бъде притеглен като обвинен за причиняване на гибел по несъобразителност.

За NOVA Младенов изясни, че леко е потърпевш при случая и има натъртвания.

„ Не съм правил противоположен завой. Влязох в лявата лента. Не мога да кажа с каква скорост е карал мотористът. При състояние, че колата е изцяло смачкана, допускам, че с много огромна скорост. Предполагам, че аз карах в рестриктивните мерки, карах постепенно, бях с още хора в колата. Винаги съм бил деликатен лидер. Факт е, че влизайки в лявата лента, въобще гледайки в огледалото за назад виждане, не видях моторист, което значи, че скоростта е била огромна. Имам разтягания и напън от колана и въздушните възглавници ”, изясни кметът Трайко Младенов.

Тази заран на мястото на случая се събраха близо 50 души близки и родственици на починалия моторист. Версиите за случилото се на близкия на починалия и на кмета на Костинброд се разминават доста.

„ Кметът направи противоположен завой от последна дясна лента и се удари в моториста. Кметът е отговорен, тъй като направи неразрешен противоположен завой. Игнат може да е карал с малко превишена скорост, само че е карал в лявото платно ”, сподели очевидецът на случая Марио Манов.

" Не одобрявам това, което споделя кметът. Не може да има четири разнообразни изказвания ", сподели другар на починалия Игнат.

Според данни на „ Пътна полиция ”, Игнат не е имал брошура Категория А за ръководство на мотор.
Източник: nova.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР