Моторист се изяви с безразсъдно поведение на пътя. Действията му

...
Моторист се изяви с безразсъдно поведение на пътя. Действията му
Коментари Харесай

Идиотия: Моторист на косъм да прегази двама пешеходци в София заради голяма каска

Моторист се изяви с неразумно държание на пътя. Действията му са заплашили живота на двама души, а оправданието му е неуместно. За случката споделя очевидка в мрежата. Тя е станала очевидец и за благополучие с приятеля ѝ са се разминали на косъм.

Жената разказва ръководството на транспортното средство като извънредно безразсъдно и неуместно. Мъжът форсирал двуколесното и криволичел по улица в столичен квартал. След първото си рухване, возилото се влачело с метри. Последвало второ рухване и удар в кола.

Ето какво написа очевидката:

„ Здравейте, група. Постът ще бъде малко по-дълъг, скърбя, за което, само че в действителност съм потресена от случилото се!

Пиша това, защото нощес имах неприятния шанс да се срещна с един по този начин да го нарека " сътрудник ", който бих споделила е извънредно неблагоразумен и малоумен (ще запазя въпреки всичко някакъв добър тон). Случката е следната:

Аз и приятелят ми излизаме от сервиза, в който работи в кв. „ Разсадника “ и още на вратата слушам по какъв начин на прилежащия блок някой раздава газ на мотора си, тръгваме да пресичаме улицата и виждам по какъв начин на 20-30м. от нас той се задава и с газ почва да минава около колите, при което започвам да крещя по него, тъй като просто виждах по какъв начин пада, защото моторът се пързаляше, най-малкото тъй като беше мокро, студено и въпросният господин раздаваше газ.

За злощастие той в действителност падна и почна да се влачи против нас, при което ние побягнахме назад към тротоара, с цел да не мине безусловно през нас... Става нашият сътрудник и почва да подвига мотора и да изяснява по какъв начин се извинявал, по какъв начин не виждал нищо тъй като каската му била огромна.

Опитах се да му обясня, че това, което се случи е просто цялостен парадокс и когато караш мотор е хубаво да се кара с ум, тъй като другояче всичко това можеше да докара до потърпевши в това число той по-тежко, тъй като очевидно му нямаше нищо, по този начин и ние!

Но не всичко стопира до тук... Той се качва повторно на мотора и потегля сякаш, с цел да го прибере, при което почва отново да раздава газ, да криволичи и да се пързаля сред колите и след още 30м. отново да падне с мотора и този път да се удари и в кола (което видяхме след това). Тръгнахме още веднъж към него, викайки тъй като ни беше мъчно да осъзнаем какво се случва. Две момчета също пристигнаха при него, които очевидно го познаваха, а нашият като че ли нищо не е станало почна да вика по какъв начин моторът самичък забивал предницата си, качва се отново и отново потегля с газ (за благополучие без повече падания)...

Бяхме тръгнали да викаме полиция, най-малкото, тъй като имаше ПТП с друга кола, само че те си потеглиха и изчезнаха, до момента в който реагираме... Наистина за първи път ми се случва сходно нещо и се сблъсквам директно с някой глупак, който се качва на мотора и се трансформира в голяма опасност както за себе си, по този начин и за близките.

В никакъв случай, не се обръщам обвинявайки някой различен сътрудник тук в тази група или да осъждам някой за това по какъв начин кара. ОБРЪЩАМ съдебна експертиза КОНКРЕТНО КЪМ ГОСПОДИНА, АКО Е В ТАЗИ ГРУПА, КОЙТО МОЖЕШЕ ДА НАПРАВИ МНОГО ПО-ГОЛЯМА БЕЛЯ И Гражданско отделение МОЛЯ ПОВЕЧЕ ДА НЕ съдебна експертиза КАЧВА НА МОТОР, ЗАЩОТО ЯВНО НЯМА НИКОЙ В ГЛАВАТА СИ!!! И НЕКА ПОНЕ съдебна експертиза ВЪРНЕ НА МЯСТОТО, ЗА ДА НАМЕРИ ЧОВЕКА, НА КОГОТО УДАРИ КОЛАТА!!! Съжалявам за дългия пост, само че в действителност съм извънредно разочарована от това, което видях и в действителност уплашена, тъй като можехме да сме 1 м по-напред и да сме потърпевши!!! “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР