Моторист с неустановена самоличност е загинал тази вечер на бул.България

...
Моторист с неустановена самоличност е загинал тази вечер на бул.България
Коментари Харесай

Вижте СНИМКИ от трагичната катастрофа с моторист в Русе

Моторист с неустановена идентичност е умрял довечера на бул. " България " в Русе. Както БЛИЦ заяви случаят е станал в посока Дунав мост, наоколо до детелината за кв. " Родина ".

Сигналът е подаден към 17:20 часа на тел. 112. Мотористът се е движил със скутер " Ямаха ", когато се е блъснал в крайпътната мантинела. При удара е изхвърчал от мотопеда и е умрял на място.

Екипи на полицията отделиха мястото на случая, без да затрудняват съществено придвижването по булеварда. Все още самоличността на починалия не е открита, само че очевидно става въпрос за възрастен мъж. Причините за произшествието се обясняват.

Инцидент с моторист стана и през вчерашния ден, още веднъж на бул. " България ", където има потърпевш човек. Мотоциклетист е нарушил разпоредбите за придвижване, като е решил да кара мотора си, изправен на задна гума.

В резултат 29-годишният пасажер на задната седалка е паднал на пътя. Той е бил откаран в болница с фрактура на дясната ключица. Водачът на мотоциклета е напуснал местопроизшествието, заради което е формирано разследване.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР