Моторист и пешеходка загинаха рано тази сутрин в Пловдив. По

...
Моторист и пешеходка загинаха рано тази сутрин в Пловдив. По
Коментари Харесай

Трима загинаха в катастрофи в Пловдив сутринта

Моторист и пешеходка починаха рано тази заран в Пловдив. По първична информация лидерът на мотора е помел смъртоносно дамата на бул. " България " в града. Заради случая правата от булеварда - сред моста на Адата и колелото на Панаира, е краткотрайно затворена за придвижване, съобщи Дарик.

На мястото има екипи на полицията и на Бърза помощ.

Тежката злополука е станала към 6 часа тази заран. По първични данни камион за отпадък е правил десен завой от ул. "Огражден " по бул. "България ", където има сложена светофарна уредба, написа " Трафикнюз ". При включването си в основното шосе камионът удря моториста, който евентуално се е движил в посока кръговото кръстовище с бул. " Цар Борис 3-ти Обединител ".

Мотористът е умрял на място при удара. Моторът му е изхвърчал на метри от тялото. Пътнотранспортното произшествие се обработва. Предстои да бъдат изяснени аргументите за смъртоносния случай. Булевард "България ", в сектора сред моста на Адата и колелото на Панаира, е затворен за придвижване. Полицаи отбиват придвижването през кв. Гагарин.

Още една злополука със умрял стана в ранните часове през днешния ден в града. При удар сред рейс и автомобил на околовръстното в регион " Тракия " е умрял лидерът на леката кола.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР