Мото е Да защитим демокрацията“ „Зад нас е един от

...
Мото е Да защитим демокрацията“ „Зад нас е един от
Коментари Харесай

ГЕРБ излизат на протест пред Министерски съвет утре

Мото е „ Да защитим демокрацията “
„ Зад нас е един от актуалните концлагери на България, с цел да затваря политически неугодните му политици, като потъпква законите на страната. За да не допуснем беззаконието да продължава, призоваваме всички български жители, които са се борили за демокрацията, викали са по площадите и са извоювали тази висша полезност да заповядат на следващия ден в 9 часа пред Министерски съвет където да защитим всички дружно законите и демокрацията в страната ", съобщи проф. Ангелов и добави, че по този метод ще стартира свалянето на това антидемократично държавно управление.

Апелът от страна на проф. Ангелов бе насочен и към всички членове и симпатизанти на ГЕРБ.

Той посочи, че митингът ще е кротичък и напомни по какъв начин единствено преди няколко седмици Народното събрание е било обградено с железни огради, тъй като ръководещите се опасяват от волята на българските жители.

„ Преди няколко месеца в България се организира държавен прелом, като откраднаха изборите и всичко това ще се разбере. Не може да отстъпваме и крачка обратно “, съобщи някогашният състезателен министър Красен Кралев.

От ГЕРБ приканиха всички, които бяха репресирани и принуждавани да подписват протоколи и да не вземат участие в изборите също да дойдат. Депутати от ГЕРБ обявиха още, че симпатизанти към този момент са се мобилизирани и пътуват към София в отбрана на Борисов.

„ Да изметем всички комунисти, както и всички тези пристигнали от Канада. Ние сме правова страната и би трябвало да се съблюдават Конституцията и законите на тази страна “, съобщи проф. Ангелов.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР