Мотивите за вота на недоверие заради провала в сектор Сигурност

...
Мотивите за вота на недоверие заради провала в сектор Сигурност
Коментари Харесай

Мотивите за поредния вот на недоверие - в парламента след седмица

Мотивите за вота на съмнение поради неуспеха в бранш " Сигурност " ще бъдат импортирани идната сряда (20 юни). Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Иван Иванов пред Нова телевизия, като удостовери, че алените внасят вота сами.
Всичко е боза. Като приказваш, че хората живеят в неустановеност, дай данни. Какво направи държавното управление " Орешарски " – редуцира половината личен състав. Нарушиш ли приемствеността, би трябвало доста време за възобновяване на системата на Министерство на вътрешните работи. И все пак системата в този момент се усъвършенства, сподели депутатът от ГЕРБ Емануил Манев, който се води специалист по сигурността.
Манев съобщи, че вътрешният министър Валентин Радев заречен, че скоро щял да показа тактика за структурни промени в Министерство на вътрешните работи. И попита Българска социалистическа партия за какво се включва във вота за съмнение и нещастието със починалите двама водачи край Пловдив.
Моментите не са в интерес на партията, която господин Манев съставлява, разгласи Иванов и добави, че не може едно европредседателство да е заслон за " безобразията ", които се случвали в страната. Сигурността не е единствено Министерство на вътрешните работи, посочи аленият народен представител и попита за какво не се извършва обещанието, че във всяко обитаемо място ще има служител на реда.
Манев обаче увери по какъв начин към този момент имало добър разговор сред ръководещи и синдикалните структури в системата на Министерство на вътрешните работи. И иронизира Иванов, че вадел доводи от медиите особено за стрелбата в центъра на Ботевград, при която почина избягалия от Софийския централен затвор Владимир Пелов, а убилият го Марио Панчев умря няколко дни по-късно. Манев разгласи и, че Румен Радев е президент на Българска социалистическа партия поради изявлението си за починалите водачи. Той беше ли пълководец на Военновъздушни сили години наред, загатна Манев какво има поради за ролята на Радев.
Очевидно е, че системата за сигурност е колабирала и ръководещите би трябвало да си вървят, да дадат опция на можещите, приключи Иванов разногласието по живописен метод.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР