Мотивите ни за вота на недоверие са необорими. Дали ще

...
Мотивите ни за вота на недоверие са необорими. Дали ще
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Мотивите за вота на недоверие са необорими

Мотивите ни за вота на съмнение са необорими. Дали ще получим поддръжка, следва да забележим. Това разяснява в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS националният представител от „ Възраждане ” Цончо Ганев.

„ Вотът е целеустремен. Направихме всичко допустимо да убедим ръководещите, че споразуменито с протестиращите е пагубно за българската енергетика. Не е обикновено блокадите да не престават. Дадохме нужните причини, че това, което се подхваща, ще има вреди за стопанската система. Това ни принуди да внесем избор на съмнение против държавното управление ”, добави Ганев.

Според него конституционните промени, които се диксутират сега, са нелегитимни. „ Тези хора, които образуват болшинството в Народно събрание, не представялват българския народ ”, добави националният представител. Той посочи, че нито един от гласоподавателите на ПП-ДБ не е дал гласа си за взаимно ръководство с Делян Пеевски и Бойко Борисов.

Ганев добави, че чисто стопански България би трябвало да вдигне всички наказания, с цел да не пречи на бизнеса да съществува.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР