Мотивирам всички над 40 години, особено над 50 години, да

...
Мотивирам всички над 40 години, особено над 50 години, да
Коментари Харесай

Проф. Коста Костов: Съветвам хората над 40 години да се ваксинират

Мотивирам всички над 40 години, изключително над 50 години, да се имунизират против COVID-19. Това съобщи проф., който е пулмолог в УМБАЛ " Света Анна ", пред Нова телевизия.
„ Аз ще се имунизирам, тъй като съм уверен в сигурността на някои от имунизациите. Имам едно условно „ да ” обаче за имунизирането на по-младите контингенти, да вземем за пример тези под 40 година, тъй като те имат задоволително мощен имунитет, добра отбрана, а някои от тях занапред ще основават фамилии и ще раждат деца ", сподели още той. „ Нека те да разчитат по-скоро на имунитета си и да вземат самостоятелно решение с лекаря си ”, добави експертът.
 Ръководителят на разпуснатия Медицински съвет приказва за какво COVID-19 се взриви и какви са хроничните последствия Ръководителят на разпуснатия Медицински съвет приказва за какво COVID-19 се взриви и какви са хроничните последствия
Най-голям резултат върху една зараза е отварянето на учебните заведения и събирането на хора на публични места. Процентът на нарастване на болн...
Относно всеобщото тестване за COVID-19, той разяснява. „ Това е належащо, с цел да имаме експертиза на епидемията. Към момента ние нямаме такава. Вижте какво вършат страните, които имат необикновен триумф с епидемията – те не се двоумят да тестват популацията ”.
Той разяснява и какво се случва, откакто човек прекара ковид. По думите му съществува пост-COVID синдром, който има два интервала – следостър Коронавирус, който трае повече от 3 седмици и нескончаем Коронавирус, който е повече от 12 седмици. „ Изненадващо е, че от нескончаем Коронавирус страдат и хора, които са минали леко през заболяването ”, сподели още Коста Костов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР