Мотивът за подаване на е личен и така и ще

...
Мотивът за подаване на е личен и така и ще
Коментари Харесай

Никой не отнема свобода, ако хората не вярват в мерки, просто не върви на добре

Мотивът за подаване на е персонален и по този начин и ще остане, разяснява в телефонен диалог пред Българска национална телевизия здравният министър Костадин Ангелов, който е под карантина.

Той изясни, че всички са равни пред закона, в случай че би трябвало да са под карантина , по отношение на карантината на ръководещи.

не са закъснели, слушахме се в мененият на всички експерти , ние следим обстановката всеки ден и в случай че тя се промени, можем или да ги разтеглим или да ги отменим .

Медицинската целенасоченост и числата, които се наблюдават въздействат на решенията. Следим заболеваемостта, постъпващите в лечебните заведения, смъртността , всички индикатори по райони и общини.

Лекарите са обезпокоени от неспазването на ограниченията от българските жители, никои не им лишава свободата, всички ограничения имат медицински цели .

Не можем да направляваме всеки българин, в случай че не имат вяра на ограничения, просто нещата няма да вървят на добре .

Здравната система към този момент е по-добре готова , само че лекарите са изтощени и се усилва натиска, няма да издържи системата, в случай че натиска продължи и се усилва .

Аз върша каквото бих изискал, в случай че към момента бях началник на болница (Александровска), приказвал съм с ръководители на лечебни заведения и са разисквани ограниченията и дейностите. Необходими са още средства за здравната система, само че такива са опциите на страната .

В София и страната има потребност от доброволци , от помощ, цялата здравна система е мобилизирана.
 Лекари и медицински сестри желаят взаимност
Лекари и медицински сестри желаят взаимност

Да се съблюдават ограниченията и за прецизно носене на маски

Имаме дифузно разпространяване на COVID-19 , написа Ангелов във Facebook.

Вече не приказваме за огнища и в случай че продължаваме с неглижирането на ограниченията , в един миг може да се окаже късно .

Затова п редложих спомагателни ограничения, които да подсигуряват обществената отдалеченост . Само посредством нея можем да прекъснем веригата на разпространяване на вируса.

Очакват ни тежки зимни месеци - влизаме в грипния сезон и рискът здравната система да не издържи е действителен .

Медицинските експерти в лечебните заведения и в незабавна помощ, здравните инспектори са на абсолютния си физически лимит .

От нас като общество зависи дали ще им помогнем, с цел да оказват помощ те на нас .
 2 569 нови случая на ковид - близо 23% от направените проби
2 569 нови случая на ковид - близо 23% от направените проби

25 души са починали
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР